Sayfa 265/1005 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365765 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 2,113 - 2,120 arası.

Konu: Viop L

1. Eskiden seçim olucağı zamana yakın aga babalar kesenin ağzını açardı, fakire fukaraya marabaya para dağıtırlardı şindi zopalıyorlar.
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Eskiden seçim olucağı zamana yakın aga babalar kesenin ağzını açardı, fakire fukaraya marabaya para dağıtırlardı şindi zopalıyorlar.
    Hakikaten ya ulan gerci kemal başkan borsa pahalı demiş herhalde piyasa başkanı dinliyor

Eger seçilecek ize çıksın bizin borsa pahalı dedim ama ben gelirsem çok ucuz filan desin bu ne dayu içimizden geçtiler

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    4,5 milyon borsa da yatırımcı var. Bunun temiz yarısını evladiyelik öptüler. Her biri iki şer oy 5 milyon oy demek Kılıçtaroğluna. Kk ye gitmezse bile RTE ye kesin eksi yazar. Yaz kızım ilk tur kk kazandı.
    bunu da arada bende dile getiriyorum milyonlarca yatırımcı gelmiş,bi gamyon yeni arzlar gelmiş ağalar bademler alın size mal demezmi tabi dediler.akçay ın grafikte sırat köprüsü yakınına bugün yaklaştı.altını görünce asıl cümbüş o zaman başlayacak.sonra yeni mılyonlar mallarıiade dönemi var.bütün mesele ne kadar sürecek.

4.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Çağrı beni bilirsin .Portföy yönetim tarzımı bilirsin,hisselerimi de bilirsin.
    Eee o zaman bugün benimde öpüldüğümü biliyor olman lazım.

Biri bir yanağımızı öperse diğer yanağımızı uzatmalı mıyız Çağrı ? Ne düşünüyorsun ? Fikrini almak isterim.

Gene bir gözümle foruma bir gözümle bilançolara bakayım derken çaydanlığı yaktım iyi mi ? İyi ki senin çayı kullanmamışık yoksa heba olacak idi.
    Abi borsada olup da şu dayağı yememek mümkün değil. Baksana bu fakir kardeşin bile bilmiş bilmiş konuştu gene girdi piyasaya demek ki nasibimizde bu dayak varmış abey yenecek yapacak bir şey yok.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi önce sağ yanak sonra sol yanak yertmez derse Ayhan başkanın mübarek sayısı pozisyonu ile bitiyor.
    Salih ağabeyimin sözünün üstüne söz söyleyecek değilim ne diyorsan o dur ağabey.
    Böylece yorumunuda almış oldum.özetle dikkatli ol diyon zannımca.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Hakikaten ya ulan gerci kemal başkan borsa pahalı demiş herhalde piyasa başkanı dinliyor

Eger seçilecek ize çıksın bizin borsa pahalı dedim ama ben gelirsem çok ucuz filan desin bu ne dayu içimizden geçtiler
    Bay kılıcdaroğlu seçilirse borsadan umudu kesin, aynı sasa nın patronu gibi pahalıyız dedi bi kere yabcak bişii yok.
    Ucuzlamasını bekliycüüük
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Abi borsada olup da şu dayağı yememek mümkün değil. Baksana bu fakir kardeşin bile bilmiş bilmiş konuştu gene girdi piyasaya demek ki nasibimizde bu dayak varmış abey yenecek yapacak bir şey yok.
    Evet yapacak bir şey yok ama en azından söylenecek bir şey var....

NASİP.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bay kılıcdaroğlu seçilirse borsadan umudu kesin, aynı sasa nın patronu gibi pahalıyız dedi bi kere yabcak bişii yok.
    Ucuzlamasını bekliycüüük
    Yeşil soğan 30 üstü olacak en az ihracat rekoru kıracak şirketler yatırımlar dışardan o zaman para akmaya başlar. O güne kadar mokoko

Sayfa 265/1005 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365765 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •