Sayfa 867/1044 İlkİlk ... 367767817857865866867868869877917967 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 6,929 - 6,936 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Dediğin miktarlar ile benim karşıma çıkan rakamlar hemen hemen örtüşüyor...

Adamlar malları olmasa bile satabiliyor mu bu durumda...?! Ya da almasalar bile takas artabiliyor mu...?

Açığa satıştan farkı ne oluyor bu durumda...?

Kafam yine karıştı...?
    Maalesef bu soruların cevabını bilme şansımız yok, ( teknik sıkıntılardan yada kurumların veri işleme bölümlerinden bile kaynaklanıyor olabilir...) ama kendi hissem için son dönemde gördüğüm işlemler nedeniyle işlem yapmamaya karar vermiştim, bazen çok absürt ve talimatla olacak panik işlemler oldu/oluyor, daha çok yazarsam yine küfür etmeye başlayacağım...(:
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,049
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Dediğin miktarlar ile benim karşıma çıkan rakamlar hemen hemen örtüşüyor...

Adamlar malları olmasa bile satabiliyor mu bu durumda...?! Ya da almasalar bile takas artabiliyor mu...?

Açığa satıştan farkı ne oluyor bu durumda...?

Kafam yine karıştı...?

Lütfü abime katkı olsun diye :

Şimdi bugün mesela x kurumu alım yapıyor ama satarken daha önceden takasında bulunan maldan bir miktar daha alıp öyle satıyor. AKD de bu mal fazladan gibi görünüyor. Güniçi işlemlerden siz öyle görüyorsunuz. Oysa takası ileri geri yapınca bu mal aslında var. Ama siz yeni görüyorsunuz gibi oluyor. Sonra fiyat gerileyince satan x kurumu sattığı miktarda malı geri alıyor. Bu sefer bakınca normale dönmüş oluyor.

Benim konu çok karıştı. Üstadım ben bi mola alıcam. Siz benim kafamı daha çok karıştırdınız.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Bu Fark Toplam kalemi bilgisini nereden görebiliyoruz...?

Ben iş bankası verilerinde böyle bir kaleme rastlamadım...?

Sizlerde örneği varsa paylaşabilir misiniz?

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Bugünkü fark böyle imiş. Dünkü ise böyle...

Takastan mal eksik çıkmış. Hem de 46.500 lot...!!!

Selim...

Bu da senin için ISFIN günlük Takas/AKD analizi sonucu...

Kim kime transfer ediyor görebilirsin...

Burada da bayağı bir açık var...!!! 650bin lot kadar...!!!

ACP = A1 Capital...

Genelde tahtacının kurumu hep böyle açıklı işlem yapıyor...!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,049
    Selim...

Bu da senin için ISFIN günlük Takas/AKD analizi sonucu...

Kim kime transfer ediyor görebilirsin...

Burada da bayağı bir açık var...!!! 650bin lot kadar...!!!

ACP = A1 Capital...

Genelde tahtacının kurumu hep böyle açıklı işlem yapıyor...!!!
    Bugün saat 13:00 ile 14:00 arasını görebilir miyiz. Mesela orada bir varyete yaptılar. Mevcut kademeleri temizleyip yukarıda, sanırım kendi elemanlarına park etti. Sonra oradan aşağı zaten endeks bozdu, o da kademelerin altını tutmayınca hisse dengesini kaybetti. o aralıktaki işlemler ipucu olabilir. çok fazla kurum iştirak etmedi işlemlere
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Bugün saat 13:00 ile 14:00 arasını görebilir miyiz. Mesela orada bir varyete yaptılar. Mevcut kademeleri temizleyip yukarıda, sanırım kendi elemanlarına park etti. Sonra oradan aşağı zaten endeks bozdu, o da kademelerin altını tutmayınca hisse dengesini kaybetti. o aralıktaki işlemler ipucu olabilir. çok fazla kurum iştirak etmedi işlemlere
    Yukarıda yazmıştım, XU100 hissesi olmadığı için listemde değil. Listeye eklersem yarına veri almaya başlarım. Ancak ilk gün içi verileri yarın akşama paylaşabilirim...

Bugün seans başladıktan sonra konu hakkında görüştüğümüz için programı durdurup araya girersem veriler karışacağı için programı durduramıyorum...

Hisseyi şimdi listeye ekliyorum. Ne zaman istersen yarın dahil paylaşabilirim...

Hayırlı Günler...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...

Sayfa 867/1044 İlkİlk ... 367767817857865866867868869877917967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •