Sayfa 862/1044 İlkİlk ... 362762812852860861862863864872912962 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 6,889 - 6,896 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Bunu daha çok Galip ağa yapardı. Tahtada açık var zannedenler tahtayı yukarı sürerlerdi. Parti parti her aracı kurumdan mal satardı. Trade edenlerde habire yukarı sürerlerdi tahtayı . Mevcut satışlarını stok olarak tuttuğu yerden dolaştırarak transfer eder yani virman yapardı.Sonraaa.
    Güüm. Bir yerde bazen tüm malı boşaltırdı adamların üstüne.
    Güzel bir senaryo idi. Bazen biz de mal gibi kalırdık. Yani mal elimizde kalırdı .
    Abi sen neymişsin böyle maşallah her yerinden tecrübe akiyor bilgi fışkırıyor.Formt iyi durdu bu son endeks dususunde.Onceleri endekse ayak uyduruyordu.Bu konu da ne dersiniz ? Saygilarrr.Hayirli geceler ...

Bu arada Takas fiyatının yani maliyetinin değişimini günlük takip ederek mi hesaplıyoruz, yoksa AKD gibi platformlar hazır olarak veriyor mu?

İş bankası 'nda takas için maliyet göremedim...?

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim Selim...

Bir süre günlük takip edip olayı kavramaya çalışacağım...

Şimdilik bu konu benim için yeni olduğu için hazmetmek zaman alır ..
    Rica ederim üstadım. Sizin çabanızın yanında bizimki hiç bişey .

Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by Dream28 Yazıyı Oku
    ....Formt iyi durdu bu son endeks dususunde.Onceleri endekse ayak uyduruyordu.Bu konu da ne dersiniz ? Saygilarrr.Hayirli geceler ...
    FORMT endeks kağıdı değil. Bu yüzden kıyaslama yapmamak en doğrusu. Onun ne zaman gideceğini ya da ineceğini hisse takasını elinde tutan belirler. Yani altını olan kuralı koyar
    O yüzden onun senaryosu ben yapamam.
    İşlem yapıyorum diyorum. Daha ne diyeyim. Ne yazayım.
    O anlık bir şey. Durumuna göre herşey olabilir. Hissede satıcı olunca takası alan belki aşağıdan karşılamak isteyebilir.
    Ya da satıyorlar diyerek toplayabildiklerini alıp da yukarı sürebilir.
    Adam sabah karısıyla kavga etmesin diye dua etmek en güzeli

Bu arada Takas fiyatının yani maliyetinin değişimini günlük takip ederek mi hesaplıyoruz, yoksa AKD gibi platformlar hazır olarak veriyor mu?

İş bankası 'nda takas için maliyet göremedim...?
    Ben manuel olarak yapıyorum. Günlük alanı satanı, aldığı ve sattığı fiyatı tek tek hesaplıyorum bazen. Mantıksal kurguda hata yapmamak için.
    Bunu exele de aktarmak mümkün, ama ben zevk alıyorum bu işi yaparken. (Biraz mazoşist bir yaklaşım gibi görünebilir, ama takas mini etek gibidir, herşey ortada olmasına rağmen asıl görmek istediğinizi, görmek için çaba harcamanız gerekir )

Selim, Maliyet hesabını nasıl yaptığını ana hatlarıyla anlatırsan belki otomatiğe edebilirim. Grafik üzerinde görünce ben daha hızlı ve kolay kavrıyorum...

Biraz uğraştırır ama bahsettin konu çok önemli. Karşıma çıkana kadar inan haberim bile yoktu. Daha ne numaralar var Allah bilir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
    Selim, Maliyet hesabını nasıl yaptığını ana hatlarıyla anlatırsan belki otomatiğe edebilirim. Grafik üzerinde görünce ben daha hızlı ve kolay kavrıyorum...

Biraz uğraştırır ama bahsettin konu çok önemli. Karşıma çıkana kadar inan haberim bile yoktu. Daha ne numaralar var Allah bilir...
    Ne zaman uygun olursanız üstadım

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Ne zaman uygun olursanız üstadım
    Tamamdır Selim, teşekkür ederim...

Mesaj ve bilgiler alındı...

Uygun ortamda ve zamanda devam ederiz...

Yatmadan kafama takılan:

- Toplam Takas değişiyor mu, değişmiyor mu...?

sorusuna cevap bulacak şekilde kodlamayı risk alarak değiştirdim. Az kalsın kodları bozuyordum ama çok şükür hallettim...

İşte PKART için ToplamLot değişim grafiği...

Artık arada buna da bakmak gerektiğini anlamış oldum...

Teşekkürler Selim....

Fakat ToplamLOT sabit kalmıyor mâlesef, hep bir yerlerden ekleme çıkartma yapılıyor? Sebebi ne ola ki...?

Sayfa 862/1044 İlkİlk ... 362762812852860861862863864872912962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •