Alým satým iþlemlerinde heyecan yapýyorsun gibime geliyor selimcan.
Bu konudan GP abinde bahsetmiþ.![]()
Alým satým iþlemlerinde heyecan yapýyorsun gibime geliyor selimcan.
Bu konudan GP abinde bahsetmiþ.![]()
Bak sen þu pörsümüþe, bide arkamdan dedikodu mu yapmýþ tüüüüü . Ayýp ayýp .
Abi ne yapayým emekli de oldum ya . Artýk heyecan arýyorum . Ne yani parka gidip bankta oturup çekirdek mi çitleyeyim. Töbe töbeee. Valla alýndým . Görür gününü o ihtiyar .. yakalarým onu TRCAS ta trade ederken.
Kýzdým þimdi ona. TRCAS ý aþþa basayým da morali bozulsun.![]()
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Selim...
PETKM þu anda öyle bir konumda bulunuyor ki, senin dediðin seviyelere kadar düþmesi için çok kötü þeylerin olmasý gerekir...
Ben önümüzdeki günlerde çok daha güzel þeylerin olacaðýný düþünüyorum...
Özellikle olaya haftalýk bakýnca birkaç hafta sonra ne demek istediðimi daha iyi anlayacaksýn...
Þu an günlük bazda belki ufak bir sýkýþýklýk olabilir. Bunun etkisi 1-2 hafta sürebilir ama destek olarak þu an için 14.88 sevisinin altýný düþünmüyorum...
![]()
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Sayýn Buço...
Sözümü unuttum sanmayýn. Bizde söz önemlidir. Söz verdiðim zaman, er ya da geç inþaAllah yerine getirmeye çalýþýrým...
Sadece biraz hazýrlýk yapmam lâzým. O nedenle her þeyi bir araya getirmeye çalýþýyorum...
Özellikle de; arka planda ne yapýlmak isteniyor, onu anlamaya çalýþýyorum? Yoksa kafadan birkaç þey yazmak çok kolay...
Siz deðerleri dostlarýma hiç bir zaman acele ile cevap vermedim, vermem. Anýnda cevap verdiðim zamanlarda da, mutlaka altyapýsý hazýr olduðu için hýzlý cevap vermiþimdir...
Sizin nezdinizde yaptýðým bu açýklama, genel bir anlam ifade ediyor. Okuyan baþkalarý da olduðu için kapsamlý bir cevap vermek istedim...
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Üstad bunun takaslarýný sen takip ediyorsun nacizane bir iki kelam etmek gerekir ise,
Düþeni kýrdý mavi trend 25 civarý idi bir kaç gün takýldý ama bugün hýzlý geçti orayý. Þimdi önünde 27- 28 aralýðý var, geçerse üstte Yeþil trend 31.50 civarý o nokta önemli üzerinde haftalýk kapanýþlar görmek gerekir.
Yer Ýmleri