Þimdiki tahtacý Ky'ye çok çektirdi beceriksiz ve aç gözlülük yaptý istediði gibi at koþturdu küçük yatýrýmcýyý bezdirdi onlarýn sevinmesini istemiyorum hayýrlýsý olur inþallah hakkýmýzda.Saygýlar
Þimdiki tahtacý Ky'ye çok çektirdi beceriksiz ve aç gözlülük yaptý istediði gibi at koþturdu küçük yatýrýmcýyý bezdirdi onlarýn sevinmesini istemiyorum hayýrlýsý olur inþallah hakkýmýzda.Saygýlar
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Ancak bu kadar karaktersizlik olur...
Boþuna çýrpýndýðýný anladýðýnda iþ iþten geçmiþ olacak. Kafaný taþlara vursan da mecbursun ... ...
![]()
Güç yetmemesinden öte, önceliklerinin deðiþmesi...
Piyasa giderken bu tip tahtalarda malý taþýtmak iþlerine geldi. Büyük hisselerde büyük paralarla oynamak kolaydý ve çok para kazandýlar. Bu tip tahtalarda çok paraya gerek yok. Fakat ilgilenmek ve uðraþmak ister. O nedenle piyasa giderken büyükler tercih edildi...
Endeks giderken malý devredip gidenler, þimdi dönüp devrettiði mallarý geri almak istiyorlar ama mâlesef alamýyorlar ve alamayacaklar...!!!
O nedenle de bu düzen böyle devam edip gidecek...
Ta ki; ne zaman gerçek bir babayiðit çýkýp ta parayý bastýrýp, herkese deðerini öderse ancak o zaman bir þeyler olabilir. Yoksa bu aç gözlü aptallarýn elinde, bir yukarý bir aþaðý gider geliriz...!!!
E bu kadar senedir taþýyanlar verir mi Abi ucuza mali ben vermem ...
Gün sonu PKART AKD grafikleri...
![]()
Yer Ýmleri