Sayfa 26/181 İlkİlk ... 1624252627283676126 ... SonSon
Arama sonucu : 1441 madde; 201 - 208 arası.

Konu: EUPWR - Europower Enerji ve Otomasyon Teknolojileri San. Tic. A.Ş.

1. yalnız diğer hisselerim de naneyi yediler... kol da kesemiyorum...çünkü zarar çok fazla...ama borsa düzeldiğinde diğer hisselerimin de toparlanması konusunda umutluyum...gerisi de nasiptir diyorum...elhemdüllilah 2022 yılında iyi kazandık...bu yıl artık o kazançlardan kayıp ediyoruz..bu yıl o kayıplar yerine gelirse sevinecem....bu ortamda kazanabileni ben kutluyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. 25 lik ky ların durumu nasıl dostlar..yakından izleyenler neler görüyorlar...ellerindekiler bittiler mi ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Hocam bilancolarda bi enerji şirketi kuran güzel bilançolu bir teknoloji şirketi dikkatinizi çektiği acaba

4.  Alıntı Originally Posted by Kokadu Yazıyı Oku
    Hocam bilancolarda bi enerji şirketi kuran güzel bilançolu bir teknoloji şirketi dikkatinizi çektiği acaba
    özelden bana yazabilirsin dostum...gerekirse incelerim...burada paylaşmak kafaları karıştırabilir...gerek yok...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    25 lik ky ların durumu nasıl dostlar..yakından izleyenler neler görüyorlar...ellerindekiler bittiler mi ??
    25-24-15 satışlar ara ara oluyor....

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    özelden bana yazabilirsin dostum...gerekirse incelerim...burada paylaşmak kafaları karıştırabilir...gerek yok...
    Ben söyleyeyim miatk

7.  Alıntı Originally Posted by alamut1 Yazıyı Oku
    Ben söyleyeyim miatk
    o yeterince çıkmadı mı daha dostum... bize bakir hisse lazım...

8. hadi ağalar ellerinizdeki 25 likleri boşaltın da yolumuza devam edelim...

Sayfa 26/181 İlkİlk ... 1624252627283676126 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •