Sayfa 280/1005 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 2,233 - 2,240 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ne dibi oğlum dibine kadar iteledi zenciler bana kuş gibi paradan bile kallavi zarar ettim
    Biz vobcu day tradeciyiz dayucuğum, günün dibi diye düşündük niye rahatsız oldun ki, trend aşağı doğru gidiyeah şır şır akıyor die trade de mi yapmıyalım. yımırtalı pideyi verirsen yapmayız.
    o değilde attığın eline yapışıyor, ben büüüle zopa şekli daha önce görmedim.
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Şunu paylaşmadan rahatlayamayacağım.

Hahaha.

3.subat 2023
    Ya Seçbul kusura bakma ama kalıbının adamı değilmişsin.Bu gönderinin üzerinden aylar geçti.Endeks oradan tepti.Hatta bu yazıda o nedenle yazıldı.O ara eteklerini toplayıp kaybolmuştun piyasadan.

Bizde seni o meşhur Hulusi AKAR kehanetinden dolayı itin götüne sokabilirdik ama büyüklük bizde kalsın dedik sustuk.

3. Endeks kağıtların düştüğü seviyeye gelecekse çok yol var daha. Yok kağıtlar endeks seviyesine gelecekse tavan gavan gitmeleri gereken çok kağıt var . (Yan kağıtlar)
    Eğer kredili işlemler yuzde 60 da adamlar ne var ne yok ellerindekileri fiyata bakmadan satiyordur. Viop teminat tamamlama durumu nasıl acaba? Ya da üç kuruşa bütün endekse basıp viop ta shorttan vuruyorlar parayı... Öyle ya da böyle içimden geçtiler vallahi

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Zararda olup tepki gelir diye kredili mala bulaşanlari sıfırlayacaklar. Rabbim hepsine yardım etsin.

5. Vade geçiş gapi doldu sankim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,251
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by dealer35 Yazıyı Oku
    Ya Seçbul kusura bakma ama kalıbının adamı değilmişsin.Bu gönderinin üzerinden aylar geçti.Endeks oradan tepti.Hatta bu yazıda o nedenle yazıldı.O ara eteklerini toplayıp kaybolmuştun piyasadan.

Bizde seni o meşhur Hulusi AKAR kehanetinden dolayı itin götüne sokabilirdik ama büyüklük bizde kalsın dedik sustuk.
    Hahaha ben bilmem.
    Hulusi hala banko bende.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

7. 14 mayıs siyasi darbedir dedi bakan bey hala millet borsa neden düşüyor diyor.
    siyasilerin kurdukları cümlelere bakmuyormusunuz piyasa BELİRSİZLİĞİ sevmez.
    ne okuduğunu nede yazılanı anlamayan adam dolu .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    14 mayıs siyasi darbedir dedi bakan bey hala millet borsa neden düşüyor diyor.
    siyasilerin kurdukları cümlelere bakmuyormusunuz piyasa BELİRSİZLİĞİ sevmez.
    ne okuduğunu nede yazılanı anlamayan adam dolu .
    Bunlara mı bırakacaz ülkeyi falan da dendi sanırsam.Ciddi ciddi seçim sonuçlarını tanımama korkusu bencede bu düşüşün en önemli nedeni

Sayfa 280/1005 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •