Sayfa 750/1009 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760800850 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 5,993 - 6,000 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. adamlar sürüyle anket yapıyor...
    biri dağılıma göçmen hanesi eklemeye tenezzül etmedi..
    şöyle anket şirketi böyle bilimsel araştırma..
    şöyle kasılan cinsten uzmanız..

yahu bu kadar hayati bir değişken nasıl görmezden gelinir..
    koy alt katagori.. bant belli olsun.
    Memento mori

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    bu ülkenin bir kaç şirketi hariç, daha iş yerlerinde ne iş tanımı ne görev tanımı var, olanların %90 ı göstermelik, Oysa şirketler görev tanımına uysa %90 iş kazaları azalır.
    Sudana 2012 de ilk indiğimde uçağın kapısında şunu düşündüm, Tr den 150 yıl gerideler, Brüksele indiğimde ise avrupadan 50 yıl gerideyiz. Tabii aradan yıllaaar geçti, avrupadan 100 yıl gerideyiz diyebilirz. (mantalite olarak bu sefer)
    Another day in paradise

3.  Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    bu ülkenin bir kaç şirketi hariç, daha iş yerlerinde ne iş tanımı ne görev tanımı var, olanların %90 ı göstermelik, Oysa şirketler görev tanımına uysa %90 iş kazaları azalır.
    Sudana 2012 de ilk indiğimde uçağın kapısında şunu düşündüm, Tr den 150 yıl gerideler, Brüksele indiğimde ise avrupadan 50 yıl gerideyiz. Tabii aradan yıllaaar geçti, avrupadan 100 yıl gerideyiz diyebilirz. (mantalite olarak bu sefer)
    Bence geride olan biz degiliz, mollalar, tarikatlar, cahiller geride.

Modernlesmeden, batidan, kadindan korkan kafalar geride.

Bizlerin oncelikli hedefi bu kafayi ureten unsurlari yok etmek olmali.

Yoksa ne 21 yillar kaybederiz.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bence geride olan biz degiliz, mollalar, tarikatlar, cahiller geride.

Modernlesmeden, batidan, kadindan korkan kafalar geride.

Bizlerin oncelikli hedefi bu kafayi ureten unsurlari yok etmek olmali.

Yoksa ne 21 yillar kaybederiz.
    Gerideyiz derken idareden bahsediyorum zaten. Bu idarede sadece devlet idaresi değil, özel şirketlerde dahil.
    Another day in paradise

5. Kaan savaş uçağı videosunu izledim RTE binerken. Uçağın kokpitini bir demir çubukla tutmuşlar. Uzaktan kumandayla başka biri tarafından açıp kapatıldı çünkü biri el işaretiyle komut veriyordu.

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Deniz bey rezervi -69 a dayandırdı + Rusya+ BAE+ Suudi. 4 ayda 48 milyar dolar cari açık verdik. USD 30 dan başlar benim hesapta. En Ufak aksilikte üç basamaklı rakamları görür. Bu seçim iptal olur rte nin en son söylediğine göre.
    uc basamakli rakam? Abi cok abartmadinmi?

7.  Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    hayret Bruksel icin sokaklari pis ve heryerin multeci dolu oldugunu soylediler hic avrupa demezsiniz diyenler olmustu

ABD Merkez Bankası(Fed), gösterge faiz oranını %5,25 seviyesine yükseltti (Beklenti %5,25, Önceki %5,00)

Son 16 yılın en yüksek faiz seviyesi ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 750/1009 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760800850 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •