Sayfa 752/1009 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762802852 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 6,009 - 6,016 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    altında 2300 usd beklentimi hala sürdürüyorum
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    dolar sakin altını az saldılar açıklamalar sonrası altın hareketlenir
    aşağı yada yukarı

Duhul
    Aug 2020
    İkamet
    İSTANBUL-- BEYKOZLUYUZ
    Gönderi
    978
    Burada yazılan hikayeleri okuyunca anladım ki 32 yılımı Kapalıçarşı da boşuna geçirmişim, meğerse ne fırıldıklar dönüyormuş

3. Millet İttifakı nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu nun eski kiracısı Hatice Açık, 32 yıl sonra açıklamalarda bulundu. Açık, -1991 yılında bir deniz kazasında eşimi kaybettim. Maddi, manevi her yönden bitik olduğumuz bir dönemdi. Bana istediğimiz kadar burada oturabileceğimizi, kira ödememiz gerekmediğini söylediler- dedi.

https://www.karar.com/guncel-haberle...i-kira-1748588

4. Muharrem İnce adaylıktan çekilme şartını açıkladı: Davutoğlu ve Babacan ittifaktan çıkarsa CHP'yi desteklerim.

https://www.karar.com/guncel-haberle...abacan-1748564

5.  Alıntı Originally Posted by Dedektifjjdj Yazıyı Oku
    Burada yazılan hikayeleri okuyunca anladım ki 32 yılımı Kapalıçarşı da boşuna geçirmişim, meğerse ne fırıldıklar dönüyormuş
    hocam biraz acarmisiniz?

Duhul
    Aug 2020
    İkamet
    İSTANBUL-- BEYKOZLUYUZ
    Gönderi
    978
     Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    hocam biraz acarmisiniz?
    Çok güzel senaryolar yazılıyor, mesela para ve takoz taşınan konteynerler, döviz büroları gibi gibi vs..... Nadir de çalışan arkadaşlara burda yazılan bazı yorumları okutuyorum da adamlar gülmekten cevap veremiyor özellikle de o konteyner kullanan arkadaşlar.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Alıntı Originally Posted by Dedektifjjdj Yazıyı Oku
    Çok güzel senaryolar yazılıyor, mesela para ve takoz taşınan konteynerler, döviz büroları gibi gibi vs..... Nadir de çalışan arkadaşlara burda yazılan bazı yorumları okutuyorum da adamlar gülmekten cevap veremiyor özellikle de o konteyner kullanan arkadaşlar.
    Yani o tekerlekli konteynırlar, Merkez Bankasına veya BOTAŞ gibi kurumlara döviz taşımak için kullanılmıyor diyorsunuz.
    Bunlar eskiden beri kapalıçarşıdaki döviz büroları tarafından güvenlikli nakil için zaten kullanılıyor diyorsunuz.
    Doğru mu anladım.

8.  Alıntı Originally Posted by Dedektifjjdj Yazıyı Oku
    Konteynerler sadece Nadir döviz için mi? Yani başka kurum veya kuruluşlar Konteyner kullanamıyor mu?

Nadir deki arkadaşlarınız gülmesi bitince cevap verirler. Az sabredip bekleyiverin.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 752/1009 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762802852 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •