Sayfa 332/1005 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432832 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 2,649 - 2,656 arası.

Konu: Viop L

Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Ben böyle düşünmüyorum.Hakikaten de KK gazın vanasını kapayacağını terörle kol kola her yere pkk lı yerleştireceğini abd-fetö ile anlaşıp islama saldıracağını insansız hava aracı üreten fabrikayı kapayacağını tank uçak gemi gibi projeleri durdurup oradan gelen para ile atatürkçü düşünce derneğine bağış yapılacağını düşünen eden çok vatandaş var.Kendi çapında en ağır silahları ile ateş ediyor işte.
    kk fındığa 2 doalr vereceğim diyor
    rte orduda atma kk diyor
    millet kk yı yuhluyor
    demekki ya fındık üreticisi halinden çok memnun yada orduluların ruh halindede sağlıksız bi durum var
    bir halt olacağı yok.

2. Beni esas şaşırtan hani faiz düşünce enflasyonda düşerdi.Kaçınılmaz bir şekilde bu teorisi tam ortadan halkında tam göbeğinde patlamış durumda iken hiç mi muhalif bir lider bunu diline dolanamaz.Yada doluyorda ben m göremedim duymadım.Her gün alaylı bir şekilde karşı tarafı sinirden kudurtana kadar işlenmesi gereken bir konu olduğu halde.Hadi yandaş basını geçtim bunu sormuyorlar bile.

3.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Bitti mi tepki. Sortlayak mi
    Sende Alper dikecek birini arayıp duruyon o iş öyle olmaz eğilince yapıyon hani geçen biz eğilince pala şey ettiği gibi

4.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Sabah aynı şey aklımdan geçti... Dünkü mutfak sohbetini düşünürken...

Ama yıkıcı değil yapıcı bir yapı olacağını düşünüyorum...

Memleketin aklı selime ihtiyacı var, zaman ego/çıkar vakti değil...
    Her şeyin hayırlısı olsun. kim kazanırsa kazansın güzel memleketimiz için en iyi şekilde çalışsın yeter,
    birde soğan ve patates bu seçimde sanırım oy oranına etkisi çok olucak. biraz dışarıda dolaştım akpye oy verdim bu seçimde vermiycem diyende azımsanmayacak kadar fazla
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Beni esas şaşırtan hani faiz düşünce enflasyonda düşerdi..
    Hala anlamamakta ısrar ediyorusunuz, faiz sebep enflsyon sonuç işte adam uygulama ile kanıtladı daha ne istiyorsunuz?
    Another day in paradise

6. Bozkuş teyzem acı geçti mi. Ne zaman yımırtalı pide yemeyen gidiyek

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bozkuş sen yengenin bilezikleri sattın gram altınları sattın o gün bugündür altın uçuyor yakında yenge seni eve koymaz cibildak cibildak dolanır durursun
    Dedimki hanım yıllardır bu altınlardan çok kazandın. Taaa evlenirken koluna taktığın bilezik duruyor nerdeyse torun tombalak sahibi olucak yaşa geldin. birazda senden alanda kazansın dedim bencil olma dedim.
    O da doğru süülüyon herif senden kiymatli mi dedi,
    Şimdilik sıkıntı yok Ayasofya abi eve girişlerde
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bozkuş teyzem acı geçti mi. Ne zaman yımırtalı pide yemeyen gidiyek
    Puahahahhahsh
    Senin biri bam teline basmış belli ki
    Ben anlarım yeğen,
    dök içini rahatla
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 332/1005 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432832 ... SonSon

Yer İmleri