Sayfa 248/885 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348748 ... SonSon
Arama sonucu : 7075 madde; 1,977 - 1,984 arası.

Konu: EndeksS

1.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

mesaj 1959 dan devamla

mesaj 1963 den devam , bu sürekli verdiğim ve artık bir süredir yeşil hedefine gelen 27500-32500 aralığını test eden çalışmam,

işte bir önceki mesaj da saatlik olan da bu hedefine gelen günlük daha fazla ne yapabilir ona bakıyorum
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

eth (ethereum)

mesaj 1955 den devamla

ben pawılı ethereum dan takip edeyim bakalım ne ....yiyecekler

piyasalar kararı FED in faiz artışları artık duracak/ para serbestleşecek şeklinde algılarsa,... para paranın sünger özelliği nedeniyle para fazlasının emtialara kaçarak enflasyona daha da vurmasını önlemek maksadıyla ilk olarak coinlere girer, yani coinler para fazlasını emer,

o nedenle bu son faiz artışımı veya vurgusumu/kurgusumu bu algıyı buradan rahatlıkla ölçebiliriz,..

ilaveten eğer öyle ise yani algı pozitifse bu durum faizlere aşağı yönlü hareket getirir ve sıkışan ve sallanan amerikan küçük bankalarıda rahatlar haliylen,

FED bunların cebine tek tek para koyacağına buradan bu yollu top yekün bir ödeme yani regülasyon sağlayabilir
    Son düzenleme : indregandi; 03-05-2023 saat: 21:37.

3. grafiğimizde sarı okla gösterdiğim değer üzerinde kalan bir ethereum algının pozitif olduğunu bize ne yapar gösterebilir,

şu sıralar pawıl konuştukça ethereum bu değer üzerinde (1877.xx) üzerinde raks ediyor, bkz grafik

keza onsatada düşüş olmalı, çünkü algısı pozitifse ons riski temsil edemez ve düşer, coin ise sünger olduğundan emme görevi alarak yükselebilir,

4. pawıl hazirana salladı işi, yuvarladı, siyah beyaz yaptı işi, konuşmalar piyasaya yön vermedi bence, hazirana devam eder bu konu,

bunun la birlikte ben FED den bağımsız zaman analizinden yola çıkarak 6 haftalık nisbeten biraz daha satışların azalacağını ve belki tepkiler olabilceğini düşünüyorum,

ama subcektiftir yani, inikatöre de doğrulatmak gerekir hani, günlükler dönüyormu gibisine,

2 hafta buradan desek seçime, seçim uzasa 2 hafta, yani ilk tur seçemeseler, 2 haftada seçtikten sonra,

yaklaşık 6 hafta eder

5.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

mesaj 1966, mesaj 1972 den devamla, yelpazeler sadece ters yüz edildi hepsi o, değerleri her şey aynı

pembe çizgi altı short bölge, değerler için bkz mavi oklar, ama öte yandan 5487.xx değeri aynı zamanda erkenci longun başladığı yer, fakat bu erkenci long 5743.xx pembe çizgi değerini geçip kalmadan rüştünü ispat edemiyor,
     Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    pawıl hazirana salladı işi, yuvarladı, siyah beyaz yaptı işi, konuşmalar piyasaya yön vermedi bence, hazirana devam eder bu konu,

bunun la birlikte ben FED den bağımsız zaman analizinden yola çıkarak 6 haftalık nisbeten biraz daha satışların azalacağını ve belki tepkiler olabilceğini düşünüyorum,

ama subcektiftir yani, inikatöre de doğrulatmak gerekir hani, günlükler dönüyormu gibisine,

2 hafta buradan desek seçime, seçim uzasa 2 hafta, yani ilk tur seçemeseler, 2 haftada seçtikten sonra,

yaklaşık 6 hafta eder
    dolayısıyla alıntıda ki analiz de bold yazan yerler,

6.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

mesaj 1955 den devamla

ben pawılı ethereum dan takip edeyim bakalım ne ....yiyecekler

piyasalar kararı FED in faiz artışları artık duracak/ para serbestleşecek şeklinde algılarsa,... para paranın sünger özelliği nedeniyle para fazlasının emtialara kaçarak enflasyona daha da vurmasını önlemek maksadıyla ilk olarak coinlere girer, yani coinler para fazlasını emer,

o nedenle bu son faiz artışımı veya vurgusumu/kurgusumu bu algıyı buradan rahatlıkla ölçebiliriz,..

ilaveten eğer öyle ise yani algı pozitifse bu durum faizlere aşağı yönlü hareket getirir ve sıkışan ve sallanan amerikan küçük bankalarıda rahatlar haliylen,

FED bunların cebine tek tek para koyacağına buradan bu yollu top yekün bir ödeme yani regülasyon sağlayabilir
     Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    grafiğimizde sarı okla gösterdiğim değer üzerinde kalan bir ethereum algının pozitif olduğunu bize ne yapar gösterebilir,

şu sıralar pawıl konuştukça ethereum bu değer üzerinde (1877.xx) üzerinde raks ediyor, bkz grafik

keza onsatada düşüş olmalı, çünkü algısı pozitifse ons riski temsil edemez ve düşer, coin ise sünger olduğundan emme görevi alarak yükselebilir,

mesaj 1978, 1979. 1980 den devamla

7.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    pawıl hazirana salladı işi, yuvarladı, siyah beyaz yaptı işi, konuşmalar piyasaya yön vermedi bence, hazirana devam eder bu konu,

yaklaşık 6 hafta eder
    bu gün gelen TDİ ötük geldi, 180 bin berkleyen piyasaya 250 bin TDİ geldi,

buna rağmen coin yükseldi, oysa tam tersi veya yerinde say yani yatay,

Pawıl çarşamba işi hazirana ötelemişti,

bu gün TDİ beklentisi ise 180000 civarı idi, 250000 üstü TDİ geldi, bu elbette faiz artırımların ekonomiyi yeterince soğutmadığını diğer bir ifade ile ekonominin canlandığını keza bu canlanmanın da enflasyonu besleyebileceğini,.....

bu durumda işler hazirana en az bir vurgu, haizran ötesinede ötük demektir ama 2x2=4 etmez, belkide eder,

daha 37 hafta short arguman var

8.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    dolayısıyla alıntıda ki analiz de bold yazan yerler,

biz mesaj 1981 den devamla

haziran vadede bold yazan yerelerden herketle short devam ediyoruz, yani 5487.xx altında shortuz

5487.xx 5493.xx reviz olmuştur, bkz garafik mavi oklar

Sayfa 248/885 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348748 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •