Dün mesaiden sonra girdiğim için çıkmadı demekki. Ben mobil bankacılık kullanıyorum. Sizin mesajınız üzerine tekrar girdim talepte bulundum. Teşekkürler değerli yanak kardeşim
Bizim toplum hakikaten garip, Oransal varken niye eşit dağıtılmıyor diye eleştiriyorlardı, şimdide niye oransal kalktı diye.
İsa Musa olayları hiç bitmez, bu toplumda.
syg, YTD
Mr. No. Name arkadaş oransalı savunan bendim. Europowerda da yazdım, burada da, ama gözün doysuna varınca konu çok da gerekli değil. Daha kısa süren tavanlar hatta tavan yapamamalar başlayınca anlaşılırım. Eşit dağılıma devam, yüzdesel olarak güzel görünüp nitelik olarak kuş yemi kadar kazanca devam inşallah
Bigchefte 16 civarı bekliyordum şahsen hala, ama bir bankacı 35-40 lot bekleniyor gibisinden konuştu perşembe günü. Hayırlısı artık
Halkbankınnreklamındaki big chefs buysa bayağı ilginç bir pr çalışması veya öyle mi denk geldi yoksa getirildi mi? Sonuçta sermaye artılından ziyade ortak satışının fazla olduğu ve borsadan para çıkışının fazla olduğu ve arzına katılmadığım bir şirket, alanlara bıl kazançlar.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. her önemli yatırım insanın kendi tecrübesi ve bilgisi ile alınır.
Katılıyorum size , çok güzel özetlemişsiniz.
Ama oralet bey de aynı şekilde güzel bi temennide bulunmuş. Düzen bu, kaç yıldır arzlar tavan gidiyor, borsadaki popülerlik bundan kaynaklanıyor.
Ayrıca şirketin tam adını görünce Bi gülme geldi
Tekstil, danışmanlık, eğitim ne ya![]()
Yer İmleri