Dün mesaiden sonra girdiðim için çýkmadý demekki. Ben mobil bankacýlýk kullanýyorum. Sizin mesajýnýz üzerine tekrar girdim talepte bulundum. Teþekkürler deðerli yanak kardeþim
Bizim toplum hakikaten garip, Oransal varken niye eşit dağıtılmıyor diye eleştiriyorlardı, şimdide niye oransal kalktı diye.
İsa Musa olayları hiç bitmez, bu toplumda.
syg, YTD
Mr. No. Name arkadaþ oransalý savunan bendim. Europowerda da yazdým, burada da, ama gözün doysuna varýnca konu çok da gerekli deðil. Daha kýsa süren tavanlar hatta tavan yapamamalar baþlayýnca anlaþýlýrým. Eþit daðýlýma devam, yüzdesel olarak güzel görünüp nitelik olarak kuþ yemi kadar kazanca devam inþallah
Bigchefte 16 civarý bekliyordum þahsen hala, ama bir bankacý 35-40 lot bekleniyor gibisinden konuþtu perþembe günü. Hayýrlýsý artýk
Halkbankýnnreklamýndaki big chefs buysa bayaðý ilginç bir pr çalýþmasý veya öyle mi denk geldi yoksa getirildi mi? Sonuçta sermaye artýlýndan ziyade ortak satýþýnýn fazla olduðu ve borsadan para çýkýþýnýn fazla olduðu ve arzýna katýlmadýðým bir þirket, alanlara býl kazançlar.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir. her önemli yatýrým insanýn kendi tecrübesi ve bilgisi ile alýnýr.
Katýlýyorum size , çok güzel özetlemiþsiniz.
Ama oralet bey de ayný þekilde güzel bi temennide bulunmuþ. Düzen bu, kaç yýldýr arzlar tavan gidiyor, borsadaki popülerlik bundan kaynaklanýyor.
Ayrýca þirketin tam adýný görünce Bi gülme geldi
Tekstil, danýþmanlýk, eðitim ne ya![]()
Yer Ýmleri