Sayfa 1086/2206 İlkİlk ... 86586986103610761084108510861087108810961136118615862086 ... SonSon
Arama sonucu : 17641 madde; 8,681 - 8,688 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Ali Yeşildağ
    @Ali_Yesilda
    Binali Yıldırım abime biraz değinelim mi? İki kelimeyi bir araya getiremeyen Binali abimin, ne zaman? Nasıl? Bu kadar zenginleşip, palanzlandığını sizlere kısa ve öz bir şekilde yazacağım.
    O kadar çok yolsuzluk haberi kopyaladım ki...Yolsuzluk artık olağan oldu.
    @erefefik

2. https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...sureci-2078554

Kur korumalı mevduatların büyüklüğü 2.1 trilyon TL ile rekor kırdı. Prof. Dr. Korkut Boratav da olası iktidar değişikliğinde 6’lı masayı risklere karşı uyardı. Boratav, “En büyük tehlike döviz kurundaki ani patlama olasılığı. Bir yıllık yumuşak geçiş lazım” diye konuştu.
    @erefefik

3.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    O kadar çok yolsuzluk haberi kopyaladım ki...Yolsuzluk artık olağan oldu.
    Ali Yeşildağ
    @Ali_Yesilda
    Binali abimin ihale çizelgesi şu?
    Örnekle; İhaleye ilk giren şirket asfaltın metresini 500 TL ye alıyor.
    Bir alt şirkete 450'ye veriyor. O bir sonrakine 400'e veriyor. Taki Binali abi'ye ait şirketler bitene kadar.
    En son şirkete bu 25 TL'ye mal oluyor. İşi yapanda bu şirket. +
    Ne yazalim abi? Akp seçmeninin umurunda değil. "Tek bir ihaleden 1 milyar dolar götürülmesi" çok büyük bir rakam. Tek bir ihaleden 1 milyar dolar götürüldügune hic inanmiyorum da Akp'li diyor ki; "lafını etmeye değmez, ufak rakam". Lan 1 kalemde 1 milyar dolar, nasil ufak rakam?
    Bir de bir kalemde 3,5 milyar dolar var.
    Dogruysa, bu paraları dış kreditor verdiginden, çalindigini biliyor. Peki calindigini bile bile niye veriyor?
    Bir tek aciklamasi olabilir: Mesela Sudan'da olanlar ortada. Orada ordu disinda ozel bir kuvvet olusturulmus. Agir silahlari, tanklari, toplari, helikopterleriyle orduya kafa tutabilen askeri bir guc. Bunun icin bu derece buyuk paralara ihtiyac var. Dis kreditor bunu kendisi Sudan'da mesela El Besir'e aktaramaz. Ama Turkiye'de pek cok kredi verir, yolsuzluk olarak gosterilir ve bu paralar aktarilir.
    Sadece Sudan degil ki, tonla boyle ulke var.
    Bunlar yenmek icin yapilan yolsuzluklar degil.
    Dis kreditor bir tasla 5 kus vuruyor.
    Bunlardan biri de Turkiye'nin alt yapisini hizli bir sekilde yapmak. Demek ki burada bir beklentisi var.
    Ama diger taraftan dini alani kirletiyor. Demek ki gelecekte
    burayi laiklikle toparlamaya calisacak.
    Toparlanmaz kolay kolay, çünkü ahlaksizlik aldi basini gitti.
    Falan filan işte be ya....
    Son düzenleme : ayvagobeknuri; 07-05-2023 saat: 13:02.
    @erefefik

4.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Bunu destekliyorum.
    "Türk Yolu" deyip de Azerbaycan'i pas gecip, yolu Iran'dan gecirecekse destegimi derhal cekerim.
    O yol Zengezor'dan gececek.
    Iran'dan gecirmeye kalkilirsa, onunu kesen Iran'in Kürt bolgesi var. Cok daglik oralar, guvenlik saglanamaz.
    Boyle bir sey yapilmaya kalkilirsa, Turkiye'nin Iran'daki Türkleri desteklemesi yeterli olmaz, pjak da desteklenmeli.
    Iran nasil Ermenistan'i destekliyorsa.
    Iran şer yuvasıdır.
    Büyük İskender'i bile 30'lu yaşlarında orada öldürdüler. Kalleşlikle.
    @erefefik

5. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Erdoğan’a desteklerini açıkladı!
    @erefefik

6. Milli Eğitim Bakanı: “Seçimlerin ertesi günü eğitim öğretime 1 gün ara vereceğiz. Öğretmenlerimizi de idari izinli sayacağız.”
    Hayırdır?.......
    @erefefik

7. Selvi Kılıçdaroğlu
    @Skilicdaroglu
    Ömrünü devlete ve siyasete vermiş biriyle hayatı paylaşmak zordur, hep özlersiniz, çocuklarınız özler. Bugün benim doğum günüm. 🌸
    Kemal Kılıçdaroğlu
    @kilicdarogluk
    Hayat arkadaşım, derttaşım, yuvamızın Selvi’si. Ne dese haklıdır.
    Rana Pamir
    @RanaPamir
    Sanırsın sınır ötesi harekata gitmiş asker karısı.
    Son tweeti yazmaya ne gerek var?
    Akp seçmeni de olsanız, son tweeti yazan Chp'li ama Kilicdaroglu muhalifi, dogum gununu kutlamak lazim abi.
    Insaf...
    @erefefik

8. Hatay’ın İskenderun ilçesinde yerin 22 Km katında 4,9 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

Deprem çevre illerden hissedildi.
    Deprem olmuş, 2 saat geçmiş, haberi kaçırmışım.
    @erefefik

Sayfa 1086/2206 İlkİlk ... 86586986103610761084108510861087108810961136118615862086 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •