Sayfa 395/1005 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445495895 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 3,153 - 3,160 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    2.turu kaldırmaz dersem anlarmısın

Şu anda seçim öncesi bence en büyük sorun partili cumhurbaşkanı olması
    Ve eskiden seçim zamanı adalet ve içişleri bakanlarının tarafsız kişilerden oluşurken şimdi ruh halini bile anlayamqdığımız akp li bir içişleri bakqnı ile seçime gidiyor olmamızdır
    Yazımla ilgili bir durum değil, ironi yapmıştım. İstisnaların kaideyi bozmaması şartıyla sağduyu ve akpli kelimelerini yanyana bağdaştıramıyorum. Halbuki sağduyu ne güzel bir kelime değil mi. İçinde sağ bile geçiyor

Cahil kalabalığın gücünü küçümsememeli.

SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    esas problem seçim değil ..sonrası ...bir taraf başkanlığı alır diğer taraf meclisi ..o zaman yandı gülüm keten helva ..kenara yazın özellikle gençler .. bu profakatif işler seçime kadar kadar devam eder onları borsa absorde eder bir yere kadar ..yarın 4100 kapatırsa şanslıdır ..

fazlada derine dalmayın .. ne kadar enformasyon o kadar kafa karışıklığı

Forum viopla ilgili tek şey yazamayan tamamen idolojik yazanlarla doldu.... Yahu burası viop formu siyaset için kendinize sayfa açın orada yazın arkadaş....algı yapan 3-4 kişi var boş boş burada yazıyor....ayıp oluyor arkadaş.....
    gerçi utanma da olmaz bu kişilerde laf atmayı da iyi becerirler....
    viop ,hisselerle ilgili stratejinizi ,tecrübelerinizi yazın.......o da yok...
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

5. Yarın borsa düşerse sebebi imamoğlu olur, sen koskoca İstanbul bbaşkanısın ne işin var Erzurum da mitingde...ülkede herkes asli işini yapsa sıkıntı olmaz ama bizim memleket çok denüşük, hayret bişii
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Forum viopla ilgili tek şey yazamayan tamamen idolojik yazanlarla doldu.... Yahu burası viop formu siyaset için kendinize sayfa açın orada yazın arkadaş....algı yapan 3-4 kişi var boş boş burada yazıyor....ayıp oluyor arkadaş.....
    gerçi utanma da olmaz bu kişilerde laf atmayı da iyi becerirler....
    viop ,hisselerle ilgili stratejinizi ,tecrübelerinizi yazın.......o da yok...
    Ne diyon erzurum işine tokatçı
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Belediye başkanları kamu personelidirler.Oyle şehir şehir miting yapamazsın

Istifa edersin ,o zaman olur.

Belli bakanlıklarda istifa etmeli.

Memlekette fakirden başka kanuna uyan yok.😀

8. Bu hafta endekste 4 bin de görsem şaşırmam 5 bin de görsem şaşırmam. Öyle bir hafta.

Sayfa 395/1005 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445495895 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •