Ama İnce ve Oğan'ım siyasi hayatı bitti bence....
Ama İnce ve Oğan'ım siyasi hayatı bitti bence....
İftira atıyorsunuz imaa yollu.. sonra ispatlayamam diyorsunuz.. allah yok demek iftira değildir. ama ne ayak oldukları derseniz bunun için en azından bir ipucu vermelisiniz, ha bana göre, düşünüyorum, fikrim derseniz de saaygı duyarım, ama ne ayak na bacak derseniz iş değişir. Neyse.
Another day in paradise
Yönetim yazımızı silmiş..
İşçi olsam sosyalist partiye oy verirdim, dedim..
Bu yazıdan korkulacak ne var yahu?
Gece gündüz millet ittifakına pkk ile ortak, fetöcü diyenlere laf söyle... Daha 1 hafta evvel İnce ne dedi? Fetö nün yeni ortağı dedi CHP ye... İftira budur... Çünkü yalandır ve barizdir...
Bense iftira atmıyorum, seçimden sonra bu İnce ve Oğan'ım ne ayak olduklarını göreceksiniz diyorum... Ak kara belli olacak diyorum... Bu bir beklentidir... Vaktinde 2015 Haziran seçiminden sonra Bahçeli nin ne ayak olduğu ortaya çıkmıştı... Şimdi de bu arkadaşlar var tombalada...
Önce güzel Türkçemizi öğrenin, sonrada biraz mantık üzerine okuma yapın... Zira basit şeyleri algılama da güçlük çekiyorsunuz...
The Economist dergisinin Twitter kapak fotoğrafına AK Parti'den sert tepki.................
The Economist dergisi, Twitter'daki kapak fotoğrafını İngilizce olarak "Erdoğan gitmeli" yazısıyla değiştirdi.
Şimdi vatandaş olarak ne düşünüyorumm....
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Vatandaş olarak yurt dışı adamı istemiyor düşünürsün.
Vatandaşı aydınlatanlardan biri olarak ben bu durumu önceden tanıdıklarıma aylar önce tek tek söyledim.
iki bilemediniz bir hafta kala böyle dergi kapakları olacak dedim. Amaçları size algı kasmak.
AVRUPA nın ödü kopuyor Suriyeli ler gelecek diye. DUA ediyorlar DUA. Kazansın diye.
Ohhh..
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Bugüne kadar siyaset konuşmadım bu forumda ve konuşanları eleştirdim... Lakin seçime kadar bence siyaset demek borsa dahil herşey demek... Bu yüzden sadece siyaset konuşacağım 14 Mayıs a kadar...
Yer İmleri