Dün emeklilik fonlari yine satış tarafındaydı. Elinde fazla kalmadı. Umarım artık satış yapmaz yada alıcılar kuvvetli olursa rüzgarın yönü değişir ve uzun düşüş yerini yükselişe bırakabilir. Dünkü pozitif havadan faydalanamadı. Artık seçim belirsizliği azalıyor gibi piyasamızda. Dün mesela isgyo piyasaya ayak uydurdu ve %6 ya yakin yükseldi. Şu satıcılar bir bitsin işin rengi değişecek bence. Zaten emeklilik fonlari elinde belkide birkaç milyon lot kalmış olabilir. Dönüşünü bekliyorum bakalim. Bilanço da gelseydi belki normale dönüş hızlanabilirdi
Tavsiye içermez kendi düşüncem dır
yandaş hisseleri veriyorlar sanırım özakıda yandaş görüyorlar.. bu kadar kısa zamanda 5 proje bir otel durup durup neden başlamış olabiliki...
nasip....
Satış oldukça yatırım fonları karşılıyor. İki gündür BIST'e TRGYO ile birlikte ayak uydurmayış nedenlerinin 14 Mayıs'ta olası değişime yönelik yas tutuyor olmalarına yorumluyorum.
BIST'deki trend belirginleşsin, o sırada bunların da acısı hafifler, gecikmeli olsa da trende katılırlar diye düşünüyorum.
İşte Hendek! İşte Devekuşu!
Seçim sonrası piyasada normale dönüş başlar diye düşünüyorum bende. Artık şu seçim bitse de herkes normal işlerine baksa iyi olacak sanırım. 2 aydır piyasamiz aşırı yoruldu. Hem deprem psikolojisi hem seçim atmosferi piyasayi iyi salladılar. Çarpanları çok ucuz görünüyor. Başladığı projeleri bitirseler yinede iyi şeyler ortaya çıkar sanırım. Ayrica büyük büyük arsalar var bu şirketin elinde. Tatil köyü yada oteller kurabilir. Potansiyeli 5-10 yillik vadede yine iyi gibi görünüyor bence.
Yer İmleri