Sayfa 454/1005 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554954 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 3,625 - 3,632 arası.

Konu: Viop L

Kemal bombaladı yine.........Bist deniz baykal zamanındaki gibi çok dalgalanır bu hırpo gelirse....Erdoğanı yatırımcılar mumla arar......
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

2. parayı ele almak için satışta son bir gün...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Kemal bombaladı yine.........Bist deniz baykal zamanındaki gibi çok dalgalanır bu hırpo gelirse....Erdoğanı yatırımcılar mumla arar......
    Asıl hırbonun Allah ı öteki, Kemal değil...

Rakamlar sizi aldatmasın dünü mumla aramayın dostlar....isctr de pozum var şort uygun yerden kapatacam....kemal güven vermiyor bu arada.....

5.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Buralardan ucuzluk gelir mi endekse.......beklentin hangi yönde.....
    Dayucuğum ben akşamdan bugünün analizini yabtıydım, robotları ona göre ayarladım 5400 altı zor, halbukise dediydim oraya yaklaşınca kaçarsın deye, vobda günün dibi ve tepesi benden sorulur

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Şortta mı kaldın yarın belki 5.400 e kadar gevşeme yapanbilür o esnada kaçarsın
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Asıl hırbonun Allah ı öteki, Kemal değil...
    Kemal de bir hırs var almak için ama bist bunu taşımaz......yatırımcı dostu erdoğanı çok arar.....

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dayucuğum ben akşamdan bugünün analizini yabtıydım, robotları ona göre ayarladım 5400 altı zor, halbukise dediydim oraya yaklaşınca kaçarsın deye, vobda günün dibi ve tepesi benden sorulur
    Yanlız bu hafta seni dip ve tepe işaretleme de form da görmedim dikkatli ol ....en iyisi Gümüşe onsa bak....akşam gümüş long yaparım derin bir eksi de yoksa yarın yapacam gümüş long haberin olsun......

Gümüş ons a dikkat ediyor musunuz altın gibi bile artık pirim yapmıyor......daha önce altın ons yüzde 1 prim yapsa gümüş ons yüzde 3 yapardı.....nedenini bilen var mı.....? açıklaya bilene benden büyük alkış.....

Sayfa 454/1005 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554954 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •