Sayfa 802/1009 İlkİlk ... 302702752792800801802803804812852902 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 6,409 - 6,416 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. Memleket Partisinden de istifa eden edene...doğru mu bunlar acep?..doğru gibin sanki..

Hayır bu partinin safahatı ne ki? Ya da ne bekliyordun da milletvekili adayı oldun, noldu da döndün?

Siyasimsi işlere aklım ermiyor...yaşasın kötülük ve fesatlık, yaşasın yalan ve iftira, yaşasın para ve pudra tozu, kahrolsun tüyü bitmemiş yetim, aç, sefil, köylü, işçi garip gureba tayfası

10 milyon dolar...iyi para...yetmez ama evet

2. Bugün ATV izledim şifa niyetine...

En Atatürkçü biziz dediler.

Herkes Atatürkçü anasını satayım.

İstiklal Marşında niye ayağa kalıyoruz, Anıtkabire niye gidiyoruzdan, buraya kadar evrildiler.

Yarın bir gün bize Atatürkçülük dersi de verirler bunnar...

Game of Thrones...taht oyunları devamke...ne din ne iman, ne Atatürk, ne devlet, ne millet kimsenin çokta şeyinde değil, mevzu ihaleleri nasıl indirebiliriz, hısım, eş dost akraba yandaş nasıl sevindirebiliriz.

Şehri sonunda yakmasalar bari...

3. nefret ettiği için mi aday olmuş ?
    oysa dönüm noktası seçimde reise rakip olarak çıkaracak kadar güveniliyordu..

ülkedeki siyasal evrim hızı bakterilere taş çıkartır.
    Memento mori

4.  Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    yav inci sözliğin anketinde adam %24 çıkmış hala %3 den bahsediyorsunuz yemin ediyorum komedi gibisiniz, %8 altında çıkarsa hesabınızı silin gidin yada bidaha yazmayın buralarda )
    24 cikmissa neden 8e razi oluyorsunuz bari 15 deyin 2sinin toplamini 4 yaptim hatriniz için

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    24 cikmissa neden 8e razi oluyorsunuz bari 15 deyin 2sinin toplamini 4 yaptim hatriniz için
    Bak güzel ve tatlı kardeşim, şu ekonomik ortamda bile ülkenin ana muhalefet partisi seçimi kazanamıyor ve hala ona çekil buna çekil şuna çekil diyorsaa bu işte bir yanlışlık vardır.
    Dünyanın hiç bir yerinde 20 yıld ana muhalif olup %200 enflasyonda hala seçimi kazanamayan bir ana muhalefet olamaz, dr a tez konusudur bu durum, umarım ileride birileri yazar.
    Another day in paradise

6.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Bugün ATV izledim şifa niyetine...

En Atatürkçü biziz dediler.

Herkes Atatürkçü anasını satayım.

İstiklal Marşında niye ayağa kalıyoruz, Anıtkabire niye gidiyoruzdan, buraya kadar evrildiler.

Yarın bir gün bize Atatürkçülük dersi de verirler bunnar...

Game of Thrones...taht oyunları devamke...ne din ne iman, ne Atatürk, ne devlet, ne millet kimsenin çokta şeyinde değil, mevzu ihaleleri nasıl indirebiliriz, hısım, eş dost akraba yandaş nasıl sevindirebiliriz.

Şehri sonunda yakmasalar bari...
    Abi 15 dakikayı aşmayın. Sonuçları ağır oluyor. Midem bulanıyor ülkedeki bu kanalizasyon patlamalarından.

Akp yedi ve yedirdi.Akp bir tarz, bir dünya görüşü,aslına bakarsanız bizim halkımıza da doğrusu çok da ters değiller,halkımıza uygun bir parti.Küçük bir sıkıntı olmasa sonsuza kadar iktidar olurlardı.O sıkıntı ise basit para bitti))))))))) Para bitti mi iş bitti,bizim halk kendini görmeyen iktidarı sevmez.Akp artık kimseyi göremez,nedeni de demin yazdım ,para bitti.Herkes seçim sonrasının tufan olduğunu biliyor,reisle gidişatın ise tufan kare bir durum olduğundan herkes emin.O yüzden reis gidici.

8.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Ali Yeşildağ 5. videoyu yayımlamış, Malum şahısın en büyük sırrını açıklıyormuş, daha dinlemedim, haber vereyim dedim ilgilenenlere...
    adamın sır dediği erdoğanın arabada kilitli kaldıktan sonra hastanedeki doktorun raporuyla zaten ortaya çıktı

esas az bilinen ise erdoğan için raporunda epilepsi teşhisi koyan kadın doktorun 15 gün sonra gripten ölmesiydi (koronayı 2006'da biz bulmuştuk aslında)..

Sayfa 802/1009 İlkİlk ... 302702752792800801802803804812852902 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •