Sayfa 803/1009 İlkİlk ... 303703753793801802803804805813853903 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 6,417 - 6,424 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    esas az bilinen ise erdoğan için raporunda epilepsi teşhisi koyan kadın doktorun 15 gün sonra gripten ölmesiydi (koronayı 2006'da biz bulmuştuk aslında)..
    Bu Ülkede Devlette işini layıkıyla yaparsan madalya değil işte bu şekilde ödül verilir. Benzer şey iha geliştiren adamında başına gelmiş diyorlar o yayınlanan videolarda....

Devlette isen gelen ağam giden paşam diyen göbeğini kaşıyan adam olacaksın a.q

2.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bu Ülkede Devlette işini layıkıyla yaparsan madalya değil işte bu şekilde ödül verilir. Benzer şey iha geliştiren adamında başına gelmiş diyorlar o yayınlanan videolarda....

Devlette isen gelen ağam giden paşam diyen göbeğini kaşıyan adam olacaksın a.q
    epilepsinin tıbbi olarak idari kademedeki insanlar için kanuni handikap taşıdığı bilinir
    sen şimdi ülkeyi yöneten adam için ani şeker dengesizliği yazacağına epilepsi dersen insanı öperler..

3. kanser epilepsi liste gidiyor..
    bu kadar müsibetle uğraşırken..
    rantlar yapılanmalar bunların içindekilerin ağız kokusu..
    ekranlar siyasi etkinlikler devamlı gergin ortamlar vs.

valla accayip..
    diş ağrısa işten izin alınan ülkede..
    bu model bin yılda bir gelir..

akp devirecez derken akli meleke devrildi..
    Memento mori

Yok yok o da error verdi,o tv programında gastroenterit denilen mevzuda reis bayıldı,spiker eyvah eyvah dedi,eyvahlık durumlar oldu da reis olmazsa birilerinin sistemleri çökeceğinden dolayı el birliğiyle efsanenin arkasında duruluyor.

5. versin... izleyiciler bile telef oldu
    Memento mori

6. vakti zamanında twitter fenomeni vardı..
    fuat avni.. sıraya dizilirlerdi..
    gene seçim şimdi yeşilada..
    yeşil kodlu biri de vardı

tam sirk.
    bu sefer aslan değilde kaplan zıplatıyoruz
    halka aynı halka.
    Memento mori

Duhul
    Aug 2020
    İkamet
    İSTANBUL-- BEYKOZLUYUZ
    Gönderi
    844
    Rahmetli babamım kasımpaşa kulaksız da tuhafiye dükkanı vardı 90-91 yıllarıydı, Erdoğan da oralarda gezer esnaf ziyareti yapardı, birgün bizim dükkana geldi babam yemek söyledi sonra ben çay ve kahve getirmiştim neyse gittikten sonra babama sordum kim bu diye tanımıyorum ki 13 yaşındayım, anlattı şöyle böyle en son dediki, adam sinir hastası ilaç kullanıyor Allah şifa versin diye dua etmişti, hatta 91 seçimlerinde olması lazım sebebini hatırlamıyorum sandık başkanını tokatlamış ceza almış diye anlatmıştı babam, yani uzun lafın kısası rte uzun yıllardır bu hastalıkka yaşıyor..

8. Sultan Demircan'ın ''torbacısı''.!

bildiğimiz torbacı değil.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 803/1009 İlkİlk ... 303703753793801802803804805813853903 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •