Originally Posted by *Bozkurt Çağrının büsküütü iyi bu sıralar bisküviciyi de aldıydım ben. acık sert oynuyor taktacısı .
Originally Posted by Calibra bisküviciyi de aldıydım ben. acık sert oynuyor taktacısı . Beni çarptı bikaç kere tahtacisı çok fena
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by akcay TCMB, döviz kurunu sabit tutmak için Nisan ayında 30 milyar dolar sattı. (Bloomberg) seçim sonrası tufan... Sabit tutamamışki, serbest piyasada 20.60 olmuş SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by *Bozkurt Beni çarptı bikaç kere tahtacisı çok fena Bozkuş teyzem kapkaça mi uğradın buskevitte
Originally Posted by *Bozkurt Çağrının büsküütü iyi bu sıralar hayret kar acıklamıs... zararı severdi ne olduysa... Ülker'in 2023 Yılı 3 Aylık Konsolide Net Karı 895.647.000 TL (2022/3 Aylık: -470.705.000 TL)
Yatırım tavsiyesi değildir.
Koçu kim satıyor? Tesekkurler.
malı satıp dolara geçmek için son gün...
Originally Posted by akcay hayret kar acıklamıs... zararı severdi ne olduysa... Ülker'in 2023 Yılı 3 Aylık Konsolide Net Karı 895.647.000 TL (2022/3 Aylık: -470.705.000 TL) Temettü de dağıtmaya başlarsa şirket borsada ön plana çıkabilir
Forum Rules
Yer İmleri