Sayfa 323/1003 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423823 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 2,577 - 2,584 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

1. Doğal gaz sayaçları cep telefonu operatörleri gibi hangi günlerde ne kadar tüketim yapıldığını kaydedip bunu faturaya yansıtabiliyorlar mı?

Ben zannetmiyorum. Okuma yapanın geldiği gün okunup son okunanla fark üzerinden dönem tüketimi çıkıyor olmalı.

Mayısta fatura gelenin bir sonraki faturası tekrar mayısta gelse bile bedava olmaz.

Nasılsa bedava diye fazladan kullanmasından diye bir aylık bedava kısmı aslında nisan tüketimi için geçerlidir.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

2. Primli kkm açan oldu mu bu aralar? Oranlar yükselmeye devam ediyoyor mu?

3. Nebati: Faiz artırımı olmaz. Bu çok net.

Meali ise biz kazanırsak ister TL olsun ister KKM de olsun gerçek enflasyona göre SATIN ALMA gücünüzü ve BİRİKİMLERİNİZİ GERÇEK ENFLASYONLA EZMEYE, SIFIRLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ. Hatalı politikaların, müteaahit kesimin palazlanması uğruna yapılan yanlış yatırımların, yeniden iktidar olabilmek için bedelini size ÖDETMEYE DEVAM EDECEĞİZ midir?

Belki de bu durumun serbest piyasa koşullarında SÜRDÜRÜLEMECEĞİNE GÖRE, dolara erişimde TAM KONTROLLÜ sisteme mi geçilecek?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

4.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Nebati: Faiz artırımı olmaz. Bu çok net.

Meali ise biz kazanırsak ister TL olsun ister KKM de olsun gerçek enflasyona göre SATIN ALMA gücünüzü ve BİRİKİMLERİNİZİ GERÇEK ENFLASYONLA EZMEYE, SIFIRLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ. Hatalı politikaların, müteaahit kesimin palazlanması uğruna yapılan yanlış yatırımların, yeniden iktidar olabilmek için bedelini size ÖDETMEYE DEVAM EDECEĞİZ midir?

Belki de bu durumun serbest piyasa koşullarında SÜRDÜRÜLEMECEĞİNE GÖRE, dolara erişimde TAM KONTROLLÜ sisteme mi geçilecek?
    Herşeyden 2 tane olacak sanal bir ekonomiye geçiyoruz.Kendilerine oyun alanı açacaklar işte.Söz söylem yorumlar sanala göre olacak
    Misal faizleri 8.5 a düşürdük ama aslında olan 35 e çıkardık
    Dolar 19.50 de sabit ama mesela belki serbest piyasa 28 olacak
    Enflasyonu 30 a düşürdük ama mesela gerçeği 100 olacak.
    gibi.

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku

Meali ise biz kazanırsak ister TL olsun ister KKM de olsun gerçek enflasyona göre SATIN ALMA gücünüzü ve BİRİKİMLERİNİZİ GERÇEK ENFLASYONLA EZMEYE, SIFIRLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ.
    Durmak yok yola devam....

6.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku

Nebati milletvekili adayı olduğuna göre gelecek kabinede görevi yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku
    Bugün doğalgaz faturası geldi.
    İlk okuma 30 mart
    Son okuma 9 mayıs

Normali 872 tl imiş altta yazıyor ama ödeme tutarı 0 - sıfır

Bu iş te yanlışlık yok mu ?

30 mart - 24 nisan arasını ödemem gerekiyordu halbuki. Bu dönemde ocak da kullanıldı , kombiyi de yaktık , banyo da yaptık , eminim.
    24 nisan - 9 mayıs arası bedava olmalıydı.

Bir dahaki fatura nasıl gelir bilmiyorum.
    9 mayıs - 31 mayıs arası bedava olmalı.
    31 mayıs dan sonrası ise ücretlendirilmeli
    Bir sonraki fatura da 0 gelirse , devleti kazıklamış durumuna düşücem.
    Ağrıma gidiyor. Eğer okuyan bir Botaş çalışanı var ise , uyarıyorum , devleti zarara uğratıyorsunuz. Bi arkadaş ile konuştuk durumu , boşver , devletden yediğin onca kazığa say dedi bana ki haksız değildi. Sadece Tüik kazığı yeter.

Bunlar ne biçim hesap yapıyor anlamak mümkün değil.
    Oy uğruna salla demişlerdir de, hepsinin birer kul hakkı olduğunun, devlet dediğinin sen, ben, o olduğunun, devletin karşılaması gibi bir durum olmadığının, bir yerden verilen ulufenin aslında vatandaşlar olarak hepimiz tarafından yüklenildiğinin farkında değiller ya da farkında olmak istemiyorlar sanırım...

Yalnız bunun öteki dünya hesaplaşması ağır olur, birilerinin haber etmesi lazım...

8.  Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Primli kkm açan oldu mu bu aralar? Oranlar yükselmeye devam ediyoyor mu?
    Ediyor, ediyor.. Primli değil de düz KKM...

Fibabanka KKM %37.50
    HSBC KKM %38

Sayfa 323/1003 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423823 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •