Sayfa 517/1005 İlkİlk ... 17417467507515516517518519527567617 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 4,129 - 4,136 arası.

Konu: Viop L

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Tamam arkadaş maymundan gelsin de...O maymun nasıl oluştu..Mesela maymun diş dizaynı harika...KESİCİLER ÖNDE -AZI ARKADA..VS...

bu mükemmel forma gelinceye kadar : organları asimetrik...diş dizaynı mükemmelden farklı vs...bir milyon tür ve bunların fosilleri olmalıydı...

500 mil. yıllık sivrisineği ve insanlardan önce olan dinazorun fosili varda...bu ACUBE TÜRLERİN fosilleri neden yok...Son model bir araba bu şekle gelinceye kadar ne evrimler geçirdi..değil mi..

o zaman 3-5 gözlü insana benziyen türle olmalıydı..organları asimetrik vs...

çünkü DOĞAL SELEKSİYONLA ELENE ELENE bu günkü insan olmalıydı..ama yok...

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Tamam arkadaş maymundan gelsin de...O maymun nasıl oluştu..Mesela maymun diş dizaynı harika...KESİCİLER ÖNDE -AZI ARKADA..VS...

bu mükemmel forma gelinceye kadar : organları asimetrik...diş dizaynı mükemmelden farklı vs...bir milyon tür ve bunların fosilleri olmalıydı...

500 mil. yıllık sivrisineği ve insanlardan önce olan dinazorun fosili varda...bu ACUBE TÜRLERİN fosilleri neden yok...Son model bir araba bu şekle gelinceye kadar ne evrimler geçirdi..değil mi..

o zaman 3-5 gözlü insana benziyen türle olmalıydı..organları asimetrik vs...

çünkü DOĞAL SELEKSİYONLA ELENE ELENE bu günkü insan olmalıydı..ama yok...
    Az okusan anlarsın ara formlara ne olduğunu, nasıl olduğunu ama hiç okumamışsın gördüğüm kadarıyla... Bende okumadım bu arada ilgi alanım değil, bu bilime kafa yormuş insanlardan dinlediğimi de satmayıyım oturun sizde izleyin...

Ben yüksek elektrik mühendisiyim mesela, bu alanda tahsili olmayan insanların bu alanlarda fikir sahibi olanayacağını bilirim, çünkü kırk fırın ekmek lazım önce... Bu durum tüm bilim dallarında geçerledilir kısmen...

Siz şimdi bu sıfır altyapınızla gidip nasıl bilim insanlarına sıfır bilginizle kafa tutarsınız, bu nasıl bir kafa tutulmasıdır

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by BONO Yazıyı Oku
    Osmanlı ne yapmış ? Güllerle gidip biz sizi yönetelim mi demiş !!
    Geç bunları , sömürünün o şekli bu şekli olamaz.
    Mesele OSMANLI değil..OSMANLI nın eleştirdiğim çok yönü var...

ama BELÇİKA KRALI 2 LEOPOLD gibi 1910 larda KONGO da AFRİKALI çocukların elini kesmemiştir..Çok kauçuk toplamayan babaların gözü önünde 10 yaşında çocukların el-ayakları kesilmişti..BELÇİKANIN sosyal güvenliğ nasıl kuruldu..ve bu olayı okuyun..fotografları var...

Bosnada , farklı din-millet oldukları için 20.000 kadın kitlesel tecavüze -katliama ugradı..onlar her gün toplantı yaptı...

RUANDA da ,FRANSA askerlerinin gözü önünde 4 milyon insan palalarla doğrandı...1994 olsa gerek..Engel olmalı..geri çekildi..

4. tembelliğe alıştırdılar çalışkan bir toplum değiliz, üretim yok ama harcamalar çok olunca delik hergeçen gün büyüyor yama tutmuyor, yeni yeni teknolojik bişiiler yapmaya başladık, togg iha siha falan sıfırdan... çok geç kalındı ama olsun bi yerden başladılar...
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Az okusan anlarsın ara formlara ne olduğunu, nasıl olduğunu ama hiç okumamışsın gördüğüm kadarıyla... Bende okumadım bu arada ilgi alanım değil, bu bilime kafa yormuş insanlardan dinlediğimi de satmayıyım oturun sizde izleyin...

Ben yüksek elektrik mühendisiyim mesela, bu alanda tahsili olmayan insanların bu alanlarda fikir sahibi olanayacağını bilirim, çünkü kırk fırın ekmek lazım önce... Bu durum tüm bilim dallarında geçerledilir kısmen...

Siz şimdi bu sıfır altyapınızla gidip nasıl bilim insanlarına sıfır bilginizle kafa tutarsınız, bu nasıl bir kafa tutulmasıdır
    Yerim senin elektrik müh....liğini..o zaman bu işlerden konuşma..ben zamanın ÖYS -SAYISAL ilk 1.000 deyim...Konuştuğum her şey hakkında tüm anti fikirleri okudum..30 yıldır bu işlleri analik olarak incelerim..EVRİM HAKKINDA TEZ YAZARIM..TAM SAÇMALIKTIR.

Bakterilerin olayı bundan farklıdır..

O kadar değil..matematik öğretmenlerinden çok daha fazla net yapan kişiler gördüm..

Yani her şeyi eğitime bağlama.Sen hukukcu değilsin..HUKUK HAKKINDA KONUŞMA VS....Bu muhakeme ile lgilidir..en azından SORULARA CEVAP VERMEK ZORUNDADIR..AMA HİÇ BİR BİYOLOG VS. buna cevap veremiyor...

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    tembelliğe alıştırdılar çalışkan bir toplum değiliz, üretim yok ama harcamalar çok olunca delik hergeçen gün büyüyor yama tutmuyor, yeni yeni teknolojik bişiiler yapmaya başladık, togg iha siha falan sıfırdan... çok geç kalındı ama olsun bi yerden başladılar...
    Pravo bozkuş, özet budur... Yeni nesil fena değil, dünya ile daha entegre... Ama küçük şehirlerde 40+ ve büyükşehirlerde 50+ yaş gruplar hala eski kafa...

7. insanlar doğrudan maymunlardan evrimleşmiştir.Kuyruksuz maymunlar olarak bilinen bir gruptan evrimleşmiştir. Ancak insanın evrimleştiği maymun türlerinin hiçbiri bugün yaşamamaktadır. Yani günümüzde ormanlarda veya hayvanat bahçelerinde yaşayan maymun türlerinin hiçbiri bizim atamız değildir.

8. Neyse sudan sebeplerle kalp kırma olmasın, iyi geceler herkese...

Sayfa 517/1005 İlkİlk ... 17417467507515516517518519527567617 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •