Sayfa 519/1005 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 4,145 - 4,152 arası.

Konu: Viop L

1. Bilanço sezonu bitti.

Genel olarak bilançolar ÇOK ÇOK ÇOK kötü.

Deprem-seçim olmasa bile buralarda olurmuşuz zaten.

BRSAN,GOODY,MGROS beğendiğim bilançolar. BRSAN ve GOODY kısmen döngüsel şirketler. Kârların sürdürülebilirliği tartışmaya açık. MGROS zaten BIST50 tarafında bu sene kazanç sağlayan nadir şirketlerden birisi oldu. MGROS çok yakından takip ettiğim için Q2 ve Q3 bilançoları çok daha iyi gelecektir değerlendirmek isteyenler baksın, MGROS da da mevsimsellik var Q3 bilançosu çok çok iyi geliyor mesela.

DOAS bilançosu da güzel ama patron hırsız, tamamen scope'umdan çıkardım. Yaptığı alavere olmasaydı şayet direk 300TL olmalıydı hisse fiyatı ama buralarda sürünecek bence o da.

FROTO ya çok güveniyordum bence iyi bir bilanço ama ilk 3 ay çok yüksek kapasite kullanım oranı ile çalışmalarına rağmen marjları daralmış. Nisan ayında üretim rakamları da düştüğü için büyük ihtimalle 2. çeyrekte de marjlar daralmaya devam edecek.

Kısaca, eğer seçime göre yabancı gelip XBANK ve XHOLDING öncülüğünde bir yükseliş olmazsa tekrar 300$ hayal. XSINAI de işler yaş çoğu şirket okeye dönüyor, bedelli furyası başlayabilir bazı küçük ölçekli sanayicilerde.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Forum gerçekten enteresan bi yer. Ben pisyediliabeyime kefilim satranç kesin iyi oynar bi de güzel çay içer sohbet eder borsadan da cok iyi anlar daha ne olsun var mı ötesi?

Eyvallah dostum,bana olmuşsun kefil.
    Bil bakalım! Bir çift at mı değerlidir yoksa bir çift fil ?
    Boşa çok zaman harcadım satranca
    Oldum sonunda yeterince sefil

Borsadan anlar mıyım çok ? Bilmem
    Anladığıma dair yok elimde hiç delil.
    Borsa hakkında da yazardım ama
    Hem vebali var hem de olurum belki herkese rezil.

Çayı ,sohbeti,insanı severim.
    Berisini azçok bilirim de , ötesini hiç bilmem
    Sen dersin "nasip" ben derim "Allah kerim"
    Memlekete gelirsen gene buyur .Çay ocakta hazır . Beklerim.

not: Çağrı,bir kez de buradan "Rabbim şifa versin.Geçmiş olsun " diyeyim.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Çok geç kalındı cahocuum, millet uzaya çıkıyor biz daha yeni araba yapıyoruz. Yeni nesilin dünya ile entegre olması birazda internet vasıtasıyla akıllı tilifundan oldu sanırsam. bence dünya küçülüyor biran önce kendi kendimize yetecek ürünler üretip dışa bağımlılığı minimum seviyeye çekmemiz lazım
    Sen uzaydan mı geldin?
    Daha yeni araba yapıyormuşuz.. Lafa bak.
    Bursa sanayisinin neredeyse %80'i otomotiv ve yan sanayisinden oluşmakta.
    Ve bu yan sanayinin içinden Ferrari, rolls royse'a parça üretenler var..

İlk defa bulaşık makinasını da buiktidar yaptı dersin, sen.. İnanan bir kesimde vardır.
    Bu iktidarın başarısı cahillikte sınır tanımayan özgüveni yüksek bir nesil yetiştirmesi..

Vadeli de daha nitelikli kişilerin olması gerekirken - maalesef-yeni neslin Örneklerini burada da görüyoruz.. Bol bol..

4.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    588m margin var. Hayırdır ? Kimi kıstırdılar acaba
    Amiralde sortcu yakalamış olabilirler mi?

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    588m margin var. Hayırdır ? Kimi kıstırdılar acaba
     Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Amiralde sortcu yakalamış olabilirler mi?
    Tokqtçıyı tokatlıyorlar
    Zopalıyorlar dedik ya
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Başganım sen hiç tivit mivit okumuyon heralde, bugün kılıcdaroğlu yine borsacılara vermiş veriştirmiş, gözünüzün yaşına bakmıycam yemin olsun demiş.
    Sende tavandan bahsediyorsun hemide 2 gün
    manipülatörlük yapma oyar adamı kk
    Ya bozkurtcum sende mi okumuyon kk kazanırsa bütün kağıtlar tavan tavan gider demiyom ki.amiral için diyorum. Ayrıca 1. Turda kim kazamırsa kqzansın borsanın olumlu karşılama ihtimali yüksek. 2. Tura kalırsa yandı gülüm keten helva. Kaöacak delik arayın maldaysanız longsanız yiyeceğiniz zopanın haddi hesabı yok. Biz böyle zopa yemedik dersiniz.
    bir halt olacağı yok.

Maymundan geldik mi gelmedik mi bilemem ama insanlık yıllardır hayvanlığa doğru evrimleşiyor. Çevremde o kadar kötü şeyler görüyorum ki insanmıyız değilmiyiz anlamam mümkün değil.
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Tokqtçıyı tokatlıyorlar
    Zopalıyorlar dedik ya
    Tokatlannaktan zevk alıyor bu ergen...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 519/1005 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •