Sayfa 581/1005 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 4,641 - 4,648 arası.

Konu: Viop L

1. >>>>>>>>

https://haber.aero/sivil-havacilik/t...arisi-verecek/

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, Haziran ayında 600 uçak siparişi vereceklerini belirtti.

Haber Aero’nun aktardığına göre Ahmet Bolat, İstanbul’da düzenlenecek Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği IATA Genel Kurulu’nda önemli bir uçak üreticisine 600 uçaklık sipariş vereceklerini açıkladı.

Konuya ilişkin konuşan Ahmet Bolat, verilmesi planlanan siparişin 400 adetini dar gövde, 200 adeti ise geniş gövdeli uçak oluşturacağını kaydetti. Bolat, uçakların 10 sene içerisinde teslim almayı beklediklerini, böylelikle filodaki uçak sayısının 2033’e kadar 810’a ulaşacağını açıkladı. Yeni sipariş uçaklardan ilki 2025’te filoya katılacak.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Sayin Ince Sn. Kilicdarogluna destek niyeti ile degil tersine Millet ittifakina bir ofke ve tepki amaci ile CB adayligindan cekildi. Dolayisiyla Sn Kilicdaroglunun oylarin artmasina bir katkisi olacagini dusunmuyorum.

Piyasa Babalarinin bugun yapmis oldugu vahsi boga hareketinin Reisin kazanma olasiligi yada secimin 2.tura kalma olasiligina karsi gelecek hafta icra edecekleri dususe asagi marj birakmak icin yapmis olabilirler.
    oyumu vardıki %1 di ama çekiilince hepsi boş verse bile otomatikman 3 adaydan dolayı kk nın oyu yükseliyor
    bir halt olacağı yok.

3. Olan Erkan Baş a oldu

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Olan Erkan Baş a oldu
    istifa ettimi
    parti toplanmıştı
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    istifa ettimi
    parti toplanmıştı
    Yok etmedi. Ama baskı başladı Twitter da.

6.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Bu kapandı mı.?
    Sen de sectigin adama fena takion başkan dikkatli yazmak lazım çok dikkatli okuyan gözler var baksana.

Neyse beni takip eden zengin oldu. Içim rahat.

Kendim fakir kaldım o konuda ne yapacağız onu bilemiyorum

Olan Erkan Baş a oldu
    Yok etmedi. Ama baskı başladı Twitter da.
    baktım öyle dememiş şu şekilde demiş

Erkan baş geçtiğimiz hafta bir video çekerek cumhurbaşkanlığı adaylığından Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu lehine çekilmesi için Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnceâ€â•ye çağrı yaptı. İnce ise “Kendisi İstanbul 3. Bölge adaylığından çekilsin, bizim adayımızı desteklesin. Bakalım ne diyecek benim bu çağrıma†yanıt verdi.

"Çekiliyorsa ben de çekilirim"
    Baş'ın bu çağrıya "Muharrem Bey, benim için 'Çekilsin' demiş. Benim çekilmem bir işe yarayamıyor ki. Çok istiyorsa buyursun gelsinler, Muharrem Bey çekiliyorsa ben de çekilirim. Bir problem yok bizim açımızdan. Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adaylığından çekilmek için koşulu Erkan Baş'ın milletvekili adayı olmamasıysa, buyursun hemen çekilsin. Yeter ki bu ülkeyi o karanlık sürece son verecek bir yere taşıyalım." şeklinde karşılık vermesi ise İnce'nin adaylıktan çekilmesi sonrası yeniden gündem oldu.
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Sayin Ince Sn. Kilicdarogluna destek niyeti ile degil tersine Millet ittifakina bir ofke ve tepki amaci ile CB adayligindan cekildi. Dolayisiyla Sn Kilicdaroglunun oylarin artmasina bir katkisi olacagini dusunmuyorum.

Piyasa Babalarinin bugun yapmis oldugu vahsi boga hareketinin Reisin kazanma olasiligi yada secimin 2.tura kalma olasiligina karsi gelecek hafta icra edecekleri dususe asagi marj birakmak icin yapmis olabilirler.
    Tüm teşkilatı ve milletvekili adayları istifa etti.
    Oyu %1..
    Muhalefete sürekli muhalefet yaparak görevini de son dakikaya kadar yaptı..
    Kaset kumpası zamanlaması da manidar...

Siyasi meftadır artık...

Sayfa 581/1005 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •