Sayfa 582/1005 İlkİlk ... 82482532572580581582583584592632682 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 4,649 - 4,656 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    baktım öyle dememiş şu şekilde demiş
    O zaman işi daha zor.. Herkes istifa bekliyor şu an Kendi kendine karıştırdı işi

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Sen de sectigin adama fena takion başkan dikkatli yazmak lazım çok dikkatli okuyan gözler var baksana.

Neyse beni takip eden zengin oldu. Içim rahat.

Kendim fakir kaldım o konuda ne yapacağız onu bilemiyorum
    Yalan yoook ben ettim. .Ne zaman kararsız kalsam hemen göz atıyorum yazdıklarına .

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Tebrikler.Bir gün emekli olursam portföyü sana devredeceğim Çağrı
    not: Bu arada döviz serbest stilde kıpır kıpır.Grekoromen de ne olur Çağrı ?
    Hangisi diğerine yaklaşır ?
    Son düzenleme : pisyedili01; 11-05-2023 saat: 21:59.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

3. Ulan ereğli şu ortamda 5'te kaldın ya..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku

Kendim fakir kaldım o konuda ne yapacağız onu bilemiyorum
    Değişir bence.
    Önce kaybetmemek.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    O zaman işi daha zor.. Herkes istifa bekliyor şu an Kendi kendine karıştırdı işi
    muharrem istifa ederse ederim demiyorki istifa ederken böyle bi şartı varsa bende ederim demiş
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    Bu ay başına kadar KK alıyor ihtimali benim için de %64 seviyelerindeydi. Anadolumuzu gezip kendi çapımda anket ve tespitler gerçekleştirip son ralliye katılmadım. 3 günde neredeyse %30 koymuş işc. Bu ne acele la

Neyse, ben bu geziden sonra 2. Turu garanti görüyorum ve 28 mayısa (gezi parkı olayı 10. Yıl dönümü) kadar üzücü bazı olaylar ertesinde malesef RTE galibiyeti öngörüyorum. Türkiyede üst akıl tarih yıldönümlerinde mesaj vermeyi seviyor.

7.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Yalan yoook ben ettim. .Ne zaman kararsız kalsam hemen göz atıyorum yazdıklarına .

not: Bu arada döviz serbest stilde kıpır kıpır.Grekoromen de ne olur Çağrı ?
    Hangisi diğerine yaklaşır ?
    Aman abey sen gene bana çok güvenme de çok batak olduğum lütfen unutulmasın. Bi tek orta uzun vade hisse seçiminde iddialıyım.

Dövizde hiç bir fikrim yok sadece kendi adıma çifte kur işinden para kazanmak benim ahlakıma uymaz. Bu nedenle altins1 leri bile sattım varsın para kaybedelim ama böyle şeyden kazanmayalim.

8.  Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    Bu ay başına kadar KK alıyor ihtimali benim için de %64 seviyelerindeydi. Anadolumuzu gezip kendi çapımda anket ve tespitler gerçekleştirip son ralliye katılmadım. 3 günde neredeyse %30 koymuş işc. Bu ne acele la

Neyse, ben bu geziden sonra 2. Turu garanti görüyorum ve 28 mayısa (gezi parkı olayı 10. Yıl dönümü) kadar üzücü bazı olaylar ertesinde malesef RTE galibiyeti öngörüyorum. Türkiyede üst akıl tarih yıldönümlerinde mesaj vermeyi seviyor.
    Bu durumda borsa nasil hareket eder diye düşünüyorsun başkanım

Sayfa 582/1005 İlkİlk ... 82482532572580581582583584592632682 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •