Sayfa 830/1009 İlkİlk ... 330730780820828829830831832840880930 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 6,633 - 6,640 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

En başından beri söylediğim gibi Oylar Cekete a.q

Neyse iki gün kaldı biz ne desek boş.Pazar akşamı anlarız sonucu.O değil de pazar akşamı yandaş kanalların başına oturacağım ve bazı adamların yorumlarını seyredeceğim.O akşam çok güzel olacak))))))))))O yüz ifadelerini görmek muhteşem olacak.İkinci imamoğlu seçimi olacak.O akşam da binalinin yüzü falan ne güzeldi.Önce çıktı kazandık falan dedi,sonrası malum.

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ayhan başkan geçmiş olsun diyelim mitingte kaza geçirmişsin. Öyle duydum. Mitingte coşku olunca herkes zıplamış bu arada senin boy ufak olunca ezilme tehlikesi geçirmişsin öyle duydum.
    Demek ki kimse başkanı sevmiyor kimse geçmiş olsun başkanım ezilme tehlikesi geçirmişsin demedi

4. Benim son tahminim seçimi kılıçtaroğlu kazanırsa öbürü kahrından ölür siyaseti bırakır.

[Kılıçdaroğlu Rus bilgisayar korsanlarını seçimde Erdoğan lehine kara propaganda yürütmekle suçluyor ve aslında Rusya’yı bunu durdurmaya çağırıyor. Eşi görülmemiş bir çıkış bu. Durum karışık: @kilicdarogluk tweet mesajının da gerçek olduğunu CHP’den onaylatıp bu mesajı yazdım.]murat yetkin yazmış
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Demek ki kimse başkanı sevmiyor kimse geçmiş olsun başkanım ezilme tehlikesi geçirmişsin demedi
    Şişko biri vardı çok zıpladı üstümde
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Benim son tahminim seçimi kılıçtaroğlu kazanırsa öbürü kahrından ölür siyaseti bırakır.
    Kazan kazan yani .

8. Muharrem İnce yarın Millet İttifakının Ankara Mitingine katılacakmış.

Hadi bakalım yorumları göreyim

Siyasete girerken ameliyatla aldırıyorlarmış dedim size...inanmadınız...

MEB yakışır....

Ankara Kuşu kahrından ölebilir yalnız

Bakalım nasıl toparlayacak...kucaklaşma zamanı zart zurt...

Sayfa 830/1009 İlkİlk ... 330730780820828829830831832840880930 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •