Artan

1.456,00 9.97 12:41
2.228,00 9.97 12:42
19,44 9.95 12:42
5,86 9.94 12:42
3,38 9.74 12:41
Artan Hisseler

Azalan

512,00 -9.94 12:42
11,87 -9.94 12:42
36,80 -5.74 12:42
273,50 -5.69 09:55
37,80 -5.5 12:42
Azalan Hisseler

İşlem

17.439.955.131,20 12:42
16.419.511.939,75 12:42
13.434.059.820,55 12:42
10.790.239.710,94 12:42
10.787.842.049,80 12:42
Tüm Hisseler
Sayfa 250/915 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon
Arama sonucu : 7320 madde; 1,993 - 2,000 arası.

Konu: EndeksS

1.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    haliylen şunlar oluyor,

bir kere FED rusya ukrayna sonuçlanmadan globalde güçlü dolar ve onun azdırdığı enflasyon sopasını elinden bırakmak istemiyor,
    bu nedenle FED in bu durumuna haftalardır uzmanlar ne yapıyor enflasyona faizden tavan bulmaya çalışıyor ve karavana sıkıyor, aslolan ne savaş çünkü,..
    aslem nedir savaş sürdükçe global sopa,

bizim zaman analizinde 7 kasım 2022 tarihli ve önce 45 hafta açıkladığım, daha sonra da 60 haftaya revize ettiğim short baskı ve short arguman BTC coine şablon olarak tam oturmakta ancak zaman analizi yaptığım yer SP500 ve bize şu an için short baskıyı tam kurmuş sayılmaz, sp crash yeresi az üstünde yayık yapıyor, biz ise over bought tan gelen satışlar sonrası tam 7 kasım çizgisine 8 şubat barını sildirdik, satışlar önlensin diye devlet 9 milyar para yığdı shortların önüne, TVF shorta müdahale ediyor, şirketeler ise kendi hisselerini alıyor, aslen devletin paralarını cukkalıyorlar,

huşlasa bizim borsamız krizi birde depermin vurduğu şu sıralarda 14 mayıs seçime kadar devlet ve şirket destekli dolara karşı iskantolu yeresinde kalma azim ve kararlılığında,..
    yorulan yatırımcıları TVF para yığarak ve şirketler kendi hisselerine alım ilan ederek karşılamaya çalışıyor, yani artık milli ve yerli bir borsamız var, hattı savunuyorlar diyebiliriz,..

ecnebi bekleyenler de var ama bu borsaya ancak 6 lı masa ecnebi getirebilir bu saatte, bu alenen belli, ''ecnebi ecnebiye gelir'' milli yerliye niye gelsin neticede değilmi, yani ecnebi için malda seçim beklenmelidir, bkz mesajlar,

BTC de yine yeşil ovale gidemeyişimiz ve kırmızı yelpaze çizgisinde takılıp kalmamız(bkz grafikler),.. BTC de 300.000 usd olasılığını teee bizim 60 haftanın sonuna doğr attı, 7 kasımdan itibaren doğru saydıysam eğer 60 haftadan 18 hafta geride bıraktık, 60-18=42 hafta kalan,

sonuç olarak global gidişatı, bizim borsamız, sp 500 ABD borsası çiğnerken, BTC bunu çok güzel özetliyor ve grafiklerin de saklamadan gösteriyor,..

öyleyse biz burada BTC yi global gidişat için daha önce dediğim gibi tamda bizim zaman analizi haftalarına da oturtarak pek tabii referans alabiliriz,...

btc ana şablonumuz, FED sopayı havaya kaldırdıkça bundan en çabuk nasibini alan BTC oluyor ve tam karşıan DXY dikiliyor,..
    bu meyanda biz seçime kadar bekleyeceğiz, seçim sonrasına 6 lı masanın kazanması halinde bir ecnebi coşkusu da olabilir,

seçimden sonra ecnebi coşkusu olsun olmasın bu borsa bir seviyeden satacaktır,..

yani seçime kadar iktidarı koruyacak, seçimden sonra eğer altılı kazanırsa ecnebi coskusu yapacak,

1.iktidar kazanırsa coşkusuz satış,
    2.6 lı kazanırsa coşkulu satış,..

ve global piyasalara katılış
    incenin istifası haliylen 6 lı masaya yazılacağından, bold ile ifade ettiğim coşkulu satış senaryosu, İncenin peşi sıra sinan oğan istifası gelirse biraz dengelenir,

misal birinde hdp vardı, diğerinde hüdapar oldu onun gibi, totalde bir şey değişmiyor, ince/oğan, ..dengeside buna benzetilebilir,

burada maksat seçime %50 ye %50 çok az farkla girebilmek, bu ABD için maxsimum kutuplaşma yaratıyor, o yüzden kulaklara küpeler karşılıklı takılıyor, birinde hedepe, diğerinde hüdapar birden ve ani oluveriyor, TR de bir kutuplaşamadan en çok kim istifade eder soru bu???
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2. mesaj 1902, 1903, 1904

seçimi bekleyelim

3.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

sayın bat 56
    mesajlar 1902, 1903, 1904, 1907, 1914, 1915, 1916, 1917 den devamla

**son grafiğe bakarsak eğer 12 aralıktan bu yana pembe çizgiyi 5 defa yatayda tekrar etmişiz,..
    ** alıntılarda dikkat çektiğim hususlar aynen devam ediyor,..
    **bu yatay elbet sonlanarak bir tarafa yön yapacak,...
    **7 kasımdan başlayan short arguman gereği benim yönüm muhtemelen bir realize olması yönünde,
    **ancak bu olası realizenin tekrar eden yatay hareketin gösterdiği üzere yatayın devamında seçime doğru yaklaşıldıkça yada seçim geçildikten sonra, ''böylesi'' piyasası, USD kkm si gibi sınırlı sorumlu,
    **ama yinede ABD bankacılık krizi içinde temkinliyiz, önerim pembe çizgi etrafında minör takip, yön alınmadan poz artırmamak
    ** pembe çizgi rakamımız 5671.xx
    böylesi piyasası aynen de oldu, 5671 pembe çizgisi geçen sürede 5752 oldu sadece ama yatay değişmedi,...

4.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

sayın bat 56
    mesajlar 1902, 1903, 1904, 1907, 1914, 1915, 1916, 1917 den devamla

**son grafiğe bakarsak eğer 12 aralıktan bu yana pembe çizgiyi 5 defa yatayda tekrar etmişiz,..
    ** alıntılarda dikkat çektiğim hususlar aynen devam ediyor,..
    **bu yatay elbet sonlanarak bir tarafa yön yapacak,...
    **7 kasımdan başlayan short arguman gereği benim yönüm muhtemelen bir realize olması yönünde,
    **ancak bu olası realizenin tekrar eden yatay hareketin gösterdiği üzere yatayın devamında seçime doğru yaklaşıldıkça yada seçim geçildikten sonra, ''böylesi'' piyasası, USD kkm si gibi sınırlı sorumlu,
    **ama yinede ABD bankacılık krizi içinde temkinliyiz, önerim pembe çizgi etrafında minör takip, yön alınmadan poz artırmamak
    ** pembe çizgi rakamımız 5671.xx
    böylesi piyasası aynen de oldu mesaj 1922 , 5671.xx pembe çizgisi geçen sürede 5752.xx oldu sadece ama yatay değişmedi,...

5. neticede her durumda seçim sonuçları vatanımız milletimiz için hayırlı olsun,
    anti emperyalist olunsun,
    türlü türlüsü var, Atatürkçüsü olunsun,
    ayaklarımız daima cumhuriyete bassın,
    sonra demokrat olunsun,
    seçimi kazanan mutlaka ve mutlaka kutuplaştırıcı değil birleştirici olsun,
    hiç kimse anayasa ve değişmezlerine el mel sürmesin,
    terörle uzlaşma değil mutlaka mücadele edilsin,
    her türlü özerklikle mücadele edilsin,
    milli savunma sanayimize sahip çıkılsın, başarılar ve daha fazlası aynen devam etsin,
    natodan uzak olunsun, nato karadenizden sittir edilsin, kanal hayaline son verilsin,
    suriyede Asadla mutlaka anlaşılsın, suriyeliler vatanlarına geri gönderilsin,
    ABD suriyeden kovulsun, ypg sittir edilsin,
    mavi vatana mutlaka sahip çıkılsın, yunanistan sittir edilsin
    egede şezlongu savunan danışmanların işine son verilsin,

6.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

mesaj 1988, 1989, 1990 dan devamla

mesaj 1991 den devamla 14 mayıs seçimi öncesinde kapanış

7.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    sonuç olarak

btc de 32500 USD ye doğru yeşil oval içinde ilerlemeyi umuyorum, 32500 USD civarında bir gözden geçirme yaparım, çünkü buradan gelecek realize nin tekerrürde 300000 USD olacağını daha önce de yazmış idim, tabi ki coin yaşar ve FED tarafından yaşatılırsa bu böyle, yaşama ihtimali varmı var, global sünger gereği..

endex e gelince sonuncusu mesaj 1929 da pembe çizgimi daha önce de mesaj 1922 de yazdığım gibi 14 mayıs ''böylesi piyasası'' gereği,
    yaşama ve yaşatma,...,

yani alt/üst te bkz pembe son çizgi değeri, yukarı geçse dahi çizgiye geri gelme, nasıl ki aşağı geçse dahi dönüp çizgiye geldiği gibi,

14 mayıs için mesaj 1907 de.....

1.iktidar kazanırsa coşkusuz satış,
    2.6 lı kazanırsa coşkulu satış,..(artık 7 li) ve
    ve global piyasalara katılış

yazmıştık

aynen devam
     Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

mesaj 1929 ve 1531 den devamla 14 mayısa kadar sürmesini beklediğim ''böylesi'' piyasası devam ediyor,..
    sonuç olarak

mesaj 1932
    de btc için yeşil ovalde 32500 e doğru ve hatta onu biraz yukarı edecek şeilde bir ilerleyiş bkz mesaj ....herhangi bir haberle bir alt coin zıplaması olabilir (belki ripple SEC den yakayı kurtarabilirse bunu ateşleyebilir,

bunlar benim coinlerde flat yerelerim ve nedenlerim, sonrasında zaman yayılan(benim 60 hafta short arguman gereği, kalan 38, 39 hafta) bir realize, bu realize sonrası tekerrür 32500 geçişini 3xx.xxx usd anahtarı görüyorum,

mesaj 1933 de,

endex için 14 mayısa kadar grafik prmbre çizgisinde olası yatay bir piyasaya, iktidar kazanırsa coşkusuz satış, muhalefet kazanırsa coşkulu satış, 60 hafta short arguman(kalan 38, 39 hafta) takip ediyorum çünkü,

hem coinde hemde endex te görüldüğü üzere zaman öngörüme sadık davranıyorum,

seçimle birlikte her durumda belirsizlik kalkması önemli, bu piyasaya iktidar kazanımında coşkusuz satış, muhalefet kazanımında coskulu satış,

yani iki durumda da bir yukarı ataklı, coşku farklı, ama volatilite sonrası satış öngörüyorum,

çünkü zaman analizme uymak durumundayım
    zamanda 60 hafta short arguman,

7 kasım 2022 pazartesi başlangıçlı, 23 . haftadayız,

60-23 =37 hafta kalan

7 kasımdan itibaren short argumanı besleyecek olumsuz olaylar

6 şubat maraş depremi ve abd küçük bankacılık krizi oldu,... 8 şubat barı sistemden silindi, 9 milyar TL alınan hükümet önlemleri ile shortların/ayıların önüne yığıldı, imkb 1 hafta tatil edildi ve 15 şubatta bu önlemlere TVF ve şirketlerin kendi hisselerini alacağız beyanlarıyla endex yönünü yukarı çevirdi,

oradan sonra ben verdiğim grafiklerle pembe çizgi ve 14 mayıs yorumlarını yapıyorum, işte seçim sonrası tekrar yönün coşku sonrası short tarafa olacağını umuyor ve bekliyorum,

çünkü zaman analizm öyle,

mesajlar 1902. 1903. 1094, 1913, 1916, 1917, 1922, 1923, 1925, 1927, 1929, 1931 ve 1941 den devamla

16 nisan pazartesiye sınırlı sorumlu ''böylesi '' piyasası 5693.xx lt / üst ten devam edecek,

şimdiye kadar 14 mayıs seçime kadar yada 14 mayısa kala sürmesini umduğum yatay piyasa hali devam ediyor, bkz grafikteki pembe oklar,

14 mayıs seçimi öncesinde fiyatlar long bölgede kapattı fakat bu bir şey ifade etmiyor,

buna rağmen adını ''böylesi'' olarak taktığımız yatay piyasa düşüncemiz gerçektende, yorumladığımız gibi gerçekleşti,

seçimin sonucuna göre

1.cumhur kazanırsa, coşkusuz satış,
    2.millet kazanırsa, coşku sonrasında satış,

çünkü zaman analiz gereği 60 hafta short arguman düşüncem devam ediyor,...seçim sonuçlandıktan sonra global piyasalara,

1.cumhurda daha yavaş,
    2.millette daha hızlı,

bir entegrasyon bekliyorum

8.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    neticede her durumda seçim sonuçları vatanımız milletimiz için hayırlı olsun,
    anti emperyalist olunsun,
    türlü türlüsü var, Atatürkçüsü olunsun,
    ayaklarımız daima cumhuriyete bassın,
    sonra demokrat olunsun,
    seçimi kazanan mutlaka ve mutlaka kutuplaştırıcı değil birleştirici olsun,
    hiç kimse anayasa ve değişmezlerine el mel sürmesin,
    terörle uzlaşma değil mutlaka mücadele edilsin,
    her türlü özerklikle mücadele edilsin,
    milli savunma sanayimize sahip çıkılsın, başarılar ve daha fazlası aynen devam etsin,
    natodan uzak olunsun, nato karadenizden sittir edilsin, kanal hayaline son verilsin,
    suriyede Asadla mutlaka anlaşılsın, suriyeliler vatanlarına geri gönderilsin,
    ABD suriyeden kovulsun, ypg sittir edilsin,
    mavi vatana mutlaka sahip çıkılsın, yunanistan sittir edilsin
    egede şezlongu savunan danışmanların işine son verilsin,
    c b için ne yapacağımı bilemiyorum açıkçası, çünkü kendi adayım 100000 imzada maalesef sistem dışı kaldı,

milletvekilliğinde sıkıntım yok elbette vatanı kucaklayacağım ancak, cb de oy vereceğim aday maalesef yok,

milletvekilliği seçimlerinde hedepe ile hüdapar arasına hooppppp noluyo lan dercesine adeta ve mutlaka bu aziz ''vatanın'' evlatlarını koymak ve onları mecliste Türk Milletini temsil ederken görmek istiyorum

Sayfa 250/915 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •