Sayfa 609/1005 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 4,865 - 4,872 arası.

Konu: Viop L

1. İstanbulu bile kolay terkedemediler ki yok ne olduysa birseyler oldu. Şöyle oldu böyle oldu. Ekrem dik durmasa onu da katakulliye getirebilirlerdi.

2. gergin konuları bırakıp mayışlara zam konusuna geri dönelim.

3.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Ben herşeyi beklerim.20 senelik bir iktidar.Her yeri ele geçirmişler.Youtube daki videolarda adam anlatıyor sistemin nasıl işlediği.Böyle yağlı böreği bırakıp buyur kardeşim sen geç iktidara mı diyecekler tıpış tıpış.? Başkanın öyle yetkileri var ki.Tulum çıkarır tulum.Bir gecede.
    Benim tanıdığım Türk milleti yiğidi öldür ama hakkını yemez, rahat olun.
    Ben seçimde kim kazanırsa onu desteklerim
    Hamdım Piştim Yandım

4. Bugün büyük gün... Pozisyon söylemek riskini almak istemem... Dünkü şortlarım duruyor ama şu olur bu olur diye kimseyi yönlendirmem...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    En büyük sorun şu:Devletin dizaynında terörü açıkca destekleyen,kınamayan bir parti (HDP) KİLİT DURUMUNDA...

Yarın KAYYUM yapılmazsa DİYARBAKIR BELEDİYE BAŞKANINI(OSMAN B.) emrinde çalışan PKK lı işçi yargılar..O çapulcu pkk lı dağda SÖZDE HAKİMMİŞ..ve PKK kanunlarına göre T.C. BELEDİYE BAŞ yargılıyacak...

Bu filimden alıntı değil..yaşanmıştır...

Bu konuda eminim...Dağ kadrosunun tüm yakınları-kendileri işci -kamu per.olarak belediyede istihdam edileceklerdir...BÜYÜKŞEHİR BEL. BAŞKANINI PKK kanunlarına göre PKK Lı terörist yargılıyorsa...İşci olarak almaktan kolay ne var..

Doğuda yaşamış birisi olarak konuşuyorum...ve TUNCELİ başta olmak üzere bazı doğu illerinde asla YKS-LGS sınavı yapılmamalı..en azından gözetmenler vs. hepsi batıdan gitmeli....

Orada gördüklerimi bir anlatsam....

Ah REİS,2015 e kadar kraldın...hatta 2018 e kadar...O süreci iyi yönetseydin ,AKP NİN KURULUŞ MİSYONUNA BAĞLI KALSAYDIN:önünde kimse duramazdı...

Ne yapalım...KOYUN OLMAYINCA KEÇİ,EVLİYA ÇELEBİ,oldu...KERHEN BİRİNİ DESTEKLEMEK ZORUNDA KALDIK-KALDILAR..
    Son düzenleme : ABKA; 12-05-2023 saat: 15:26.

6. SON DAKİKA

Kızılay Başkanı Kerem Kınık görevinden istifa etti.

adamlar klavyedeki tüm tuşlara basıyorlar...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7. Tama da sayın abka . Bunun sorumlusu muhalefet değil ki. 22 senelik iktidar ve hala böyle olaylar oluyorsa ve yine olacaksa kim sorumludur? Beyaz tozu bıraksınlar da işlerini yapsınlar. Kaos böyle pislik işlerin dönmesi için mükemmeldir. O bölgede bu olaylar biterse asıl mesele uyusturcu işi de kontrol altına alınır. Bunun çözümü kayyum mudur?
    Ekleme yapayım bu yeni universitelerde batıdaki de dahil okula gitmeden diploma olayı çok var. Doğuya özgü degil

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Benim tanıdığım Türk milleti yiğidi öldür ama hakkını yemez, rahat olun.
    Ben seçimde kim kazanırsa onu desteklerim
    hep iktidardayım muhalefete düşmem dersin anladığım bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 609/1005 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •