Sayfa 851/1009 İlkİlk ... 351751801841849850851852853861901951 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 6,801 - 6,808 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. Şimdi fark ettim, KHK ile kurulmuş zaten bu kurum...

KHK ile kurum kurulabilir mi yaw sıfırdan?

Kanunla kurulur veya adı geçer, yönetmelikle içini doldurursun...tüzel kişilik bunlar anayasadan kanundan güç alır...mesela başka bir kanun çıksa onda ilgili şu KHK ile kurulan mı diye atıf yapılacak?

İlişkili olduğu Bakanlık Maliye Bakanlığı diyor, hadi bağlı olduğu dese neyse, Maliye Bakanlığının altına kurdum dersin, bu özerk basbayağı...sıfırdan..

2. Dolar alamıyorsanız makastan dolayı , zamlanmamış elektronik alın.şu an 19 kur fiyatı ile satılıyor birçok şey..

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Dolar alamıyorsanız makastan dolayı , zamlanmamış elektronik alın.şu an 19 kur fiyatı ile satılıyor birçok şey..
    Elektroniğe ihtiyaç olmadığından eldeki son TRY de yabancı fonlara gömdüm...Bakalım orta vadede ne olacak!!!!!!!!

4. YSK: İnceye verilen oylar geçerli olacak.

"Adam ben seçime girmeyeceğim" diyor YSK yok kardeşim artık çok geç CB olarak seçilmeye mecbursun diyor. Bu kararı veren ülkenin en yüksek derecesinden olan yargıçlar.

Akılları sıra KK nın oylarını olabildiğince bölebilme ortamı sağlamak.

1-Kimilerinin protesto veya psikolojik destek amaçlı atacakları İNCE ye atacakları oyları olduğundaki durum ile

2-İnce taraftarı olup Protesto için CB seçimleri için hiç oy vermeyecekler arasındaki fark nedir?

2. seçenekte CB seçilmek için gerekli olan toplam içindeki yüzde 50 lik oy oranı KK lehine çalışırken, 1. seçenekte KK nın aleyhinde olacak.

Bunu kararsızların dağılımı ile bulunan anket sonuçları gibi görebilirsiniz.

YSK mühürsüz oyların geçerli sayılması ve bir sandığa giren 4 farklı oydan sadece birini geçersiz sayılması kararlarından sonra yine dersine iyi çalışmış.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Bu seçimi iyi kötü ve özellikle bu seçim o seçim değil diyerek atlattık sayılır, ama çok eminimki, bir sonraki seçimde aynı olacak, bu seçim o seçim değil diyeceğiz, çünkü burası Türkiye ve hiç bir zaman normal hayat, normal işler, normal seçim olmadı, olmayacak.
    Another day in paradise

İnce CHP Gençlik kollarından gelme bir şahsiyetmiş..Ulan adam çekirdekten değil paraşutla bile gelip Muhalefet adayı olsa ve kaybetse azıcık onuru olan adam bir daha aday olmazdı.
    Çakma anketlerde 10 gösterilip gaz verilen ince gerçek anketleri görünce ne koparırsam kardır modunda yine opportunities bir yaklaşımda bulunarak adaylıktan çekilmiştir...Rakipler de bunu alır aleyhine kullanır ....Gayet normal...

Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Bu seçimi iyi kötü ve özellikle bu seçim o seçim değil diyerek atlattık sayılır, ama çok eminimki, bir sonraki seçimde aynı olacak, bu seçim o seçim değil diyeceğiz, çünkü burası Türkiye ve hiç bir zaman normal hayat, normal işler, normal seçim olmadı, olmayacak.
    Muhalefet kaybederse Bu benim son oy kullanışım olacak...Bundan sonra artık sandığa gitmeyip bende "viskinin dibine vurup ne olacak bu memleketin hali" diyeceğim...

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Muhalefet kaybederse Bu benim son oy kullanışım olacak...Bundan sonra artık sandığa gitmeyip bende "viskinin dibine vurup ne olacak bu memleketin hali" diyeceğim...
    Muhalefet bu seçimi de kaybederse, sen değil muhalefet gidip evde otursun artık.
    Another day in paradise

Sayfa 851/1009 İlkİlk ... 351751801841849850851852853861901951 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •