Hayat bize korkularla yaşamayı öğretiyor ama kaybetmek istemediklerimizele yaşamayı öğretemiyor.
Hayat bize korkularla yaşamayı öğretiyor ama kaybetmek istemediklerimizele yaşamayı öğretemiyor.
Gerçekler insanın yaşadıklarıdır yaşıyamadıkları hayal hayaller olmasa gerçekler olurmu.
Arkadaşlar,her şey Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın merhametli,insaflı adil,adaletli,hakkaniyetli, insanca düşünmesine,tutumuna,duyarlılığına ,iki dudağının arasından sarf edeceği olumlu,yapıcı,biz mağdur küçük yatırımcılar için sevindirici cümlelere bağlı bunu Allah rızası için yapmalıdır..Bu güne kadar batmışız,ölmüşüz,sıkıntılara gark olmuşuz hiç umurunda olmadık borsada yüzlerce şirket sahiplerinin hileli,şaibeli soygunları yüzünden battı,iflas ettirildi bizim helal paralarımız buharlaştırıldı ne aradı ne sordu nede bu soyguncu hırsızları ciddi bir şekilde sorgulayıp üzerlerine gitti bilakis bu zalim patronların yanında oldu Spk'ya hakim olamadığı gibi maalesef isteyen şirketler borsa kotundan çıkabilir dedi ..Bizleri borsaya yönlendiren de 'bana ve ekonomimize güvenin borsada Türk şirketlerine yatırım yapın' diyende kendisidir ama soyulmamıza ,hakkımızın gasp edilmesine,mağdur durumlara düşürülmemize de seyirci kalan yine kendisidir...Allah'ın hoşnut olmayacağı ve rıza göstermeyeceği bir durum var ortada müdahale etmiyorsunuz ,kayıtsız kalıyorsunuz bu nasıl bir samimi,içten müslümanlık anlayışıdır hala çözemedim,bilemedim..Yanlış anlaşılmasın ben 21 yıldır Ak Partiye oy veren bir vatandaş olarak yapılan bu yanlışlara,haksızlıklara,adaletsizliklere parmak basıyorum.. Ben daima mazlumun,haklının,masumun,doğrunun,mağdurun dolaysıyla Hakkın yanındayım..Hz.Ömer (r.a) adil adaletinde,hakkaniyetinde ,düşüncesinde olmak güzeldir..Bu mübarek düşüncede olan Allah'ın takdirini,hoşnutluğunu,rızasını kazanmış ve bu kutlu yolda zalime,zulme,fenalığa,hırsızlığa,arsızlığa,soygunl ara,dolandırıcılığa karşı savaşan cenk eden ,Devletin en tepe noktasındaki Yöneticiye ve diğer yardımcılarına Selamlar olsun..Görünen köy kılavuz istemiyor öyle kendilerine methiyeler düzmekle övgüler yağdırmakla olmuyor o işler .. Adaletsiz,hakkaniyetsiz,adil olmayan icraatlarınız ortalıklarda serili durumdayken bizleri belki ama ALLAH'ı kandıramazsınız...Demem o ki ; ÇBS boya ve Printaş şirketlerinin hırsız,acımasız,dolandırıcı,vurguncu,hileli,şaibel i işler çeviren patronlarını Devleti Yönetenler ve spk İsterlerse bir günde kulağından tutar borsaya kote eder.. Böylecede küçük yatırımcı vatandaşlarının mağduriyetlerini gidermiş,sevindirmiş olur. İnşha Allah diyelim.. Ytd..
Bağımsız denetimden geçmiş konsolide blanço hayalimiz nippon sun onalt çbs izoguard çks konsolide edilmesini bekledimiz iştirakleri neler var bilmiyoruz bazı şirketleri tasfiye ediliyor başında iflas geçiyor ama bunun önemi yok çbs printaşın tasfiyeden alacağı menkul, gayrimenkul veya finansal varlıklar ne birleşme ve bölünmelerden alacağı hisse ne haylimizi nasıl şekillendirecek 2013 oldu 2023 spk kurul yürütmeyi 2013 durdurdu gerçeklerin üstüne bide hayallerimiz var mahkemenin kararı kesinken bürokrasinin nerde takıldığını bilmiyoruz start verildiği zaman haberler tesciller arkası arkasına gelir yeni taşıyıcılar olacaktır biz eskidikmi yıllandıkmı yaşlandıkmı hayallerimiz gerçekleşince ne olduğumuzu yüzümüze vuracak.
borsamızda yeni bir çok şirket yakında içlerini boşaltıp yeni genç taşıyıcılarına teslim ederler .5 seneye kalmaz.bizler hem yaşlandık hem tecrübe kazandık.
İçi boşaltılan şirketlere bi söz bulamıyorum haktı hukuktu yavruları ne oldu bağlı ortaklarından iştiraklerinden elde ettiği veya elde edeceği rüchan haklarını ünvanını değiştirip bu şirket o şirket değil patron şirketi sattı mı diyecekler patron satarsa hissesini satar geriye kalan pay sahiplerinin hakları rüchanları kimin elinde olacak dersin tescil edenlerin mevzuatları yazanların işi ne her fırsatta yatırımcıları koruma adı altında alınan kararlarda neden çıkmaz sokakta dolanıyoruz labirentin girişi var çıkışı yok umut var adalet var neden bi sonuç yok neden çıkışı kapattılar anlıyamıyorum. Halka açık şirket 10 yıl oldu bağımsız denetimi yapılamadı.
Yer İmleri