Seçim yasakları başladı : 18.00'de başlayan propaganda yasağı 24 saat devam edecek
Seçim yasakları başladı : 18.00'de başlayan propaganda yasağı 24 saat devam edecek
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
İhtilalde en yakın arkadaşı Danton'un '' bu kadar terörün ,kanın gereksiz '' olduğunu ifade etmesi üzerine ters düşüp ihanetle suçlamayı başarıp yargılatıp idam edilmesine sebep olan aşırı radikal bir karakter . ''Politikamızın ilk kaidesi düşmanlarımızı terör yoluyla kontrol etmeliyiz '' incilerine de sahip bir arkadaştır aynı zamanda .sonunda 36 yaşında mecliste terör uygulamakla suçlanıp concorde meydanında giyotinle idam edildi .
paylaştığına yakın sözler söyleyen değerli bir çok adam var keşke tercihini onlardan yana kullansaydın
bu doğru kişi olmamış![]()
Sayın Cumhurbaşkanımıza kürsüden bu şekilde hakaret edemez kimse ..Son derece kızgınım...
Keklik falan tamam ama bu kadar da olmaz...
Son düzenleme : emregunes; 13-05-2023 saat: 19:22.
Arzu Sabancı , gelini Nazlı Sabancı , Pınar Sabancı sürekli instagram storylerinde Millet İttifakına destek mesajı veriyo.
Son 2 yılda Sabancı grubu heteredoks politikalarla servetini katlamasına rağmen böyle bariz destek vermeleri beni çok memnun etti helal olsun Sabancılara...
Son 1 hafta ciddi bir rüzgar yakalandı. 2.tura kalacağını düşünüyordum ama iş bitiyor gibi.
Yer İmleri