Sayfa 646/1005 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656696746 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 5,161 - 5,168 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Tesla alın arkadaşlar. Korkmayın. Bakın ısrarla yazıyorum. TOGG alabiliyorsanız TOGG alın. Alamıyorsanız tesla alın. Audi Q7 ne abi suratına bakmıyor kimse artık onların gaza gelmeyin elektrikli dışında araç almayın.

Israrla diyorum tesla alın togg alın kesinlikle soyguncu bayilere ve içten yanmalı motorlara para kaptırmayın.
    Çağrı biz dolarla mayış almıyık la. İçten yanmalı sıkıştırmalı 1992 model opele bizim orada uçak deyiyiler

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Çağrı biz dolarla mayış almıyık la. İçten yanmalı sıkıştırmalı 1992 model opele bizim orada uçak deyiyiler
    Adam q7 bakıyor ben ona yazdım başkan ne dediğini çok iyi biliyorum ben de o ortamlardan geliyorum hala da fakiriz malesef

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Audi Q7 ne abi suratına bakmıyor kimse artık onların gaza gelmeyin elektrikli dışında araç almayın.
    .
    Yazdık, tam okumamışsın..
    Q7 e-tron.
    https://www.youtube.com/watch?v=APtFoUB_lHA
    Son düzenleme : keremalkm; 14-05-2023 saat: 07:22.

4.  Alıntı Originally Posted by pelerin Yazıyı Oku
    Bizzat şahid olduğum olay. Vw grubundan bir araç alacaktık, kimi arasak her yer yok çekti. Bi tanıdık anadoludaki bir vw bayinin telefonunu verdi selamımı söyle yardımcı olacaklar dedi. Aradık aracı söyledik adam hangi renk olsun diye sordu Yalnız liste fiyatından x lira fazla fiyat talep ediyoruz dedi. X lira da aracın liste fiyatının %15 fazlasıydı. Gerekçe olarak da biz size sattıktan sonra yerine araç koymak için gümrükten yeni aracı kaça çekeriz bilemiyoruz dedi. 1 ay olmadı bu diyalog yaşanalı.
    İşte tamda bu ve bunun gibi sebeplerden mercedes online satışa ya başladı ya başlayacak. Bir arkadaş anlatıyor sıfır araba alacak önce yok çekiyorlar takasa araba vereceğim deyince bir bakalım belki şu renkten olabilir falan sonra takasa arabayi ucuza alıp gözlerimin önünde 100 bin fazlaya sattılar diyor. Yada aksesuar satıyorlar falan filan bayiler kendi topuğuna sıkıyor. Böyle giderse online bayisiz satışlar artar.

Bir Film 2 dizi.. Pazar pazar..

The Mother/Netflix

Silo
    https://www.dizibox.tv/diziler/silo/

Citadel
    https://www.primevideo.com/detail/0U...c=8%7CEgRzdm9k

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    [IMG][/IMG],

kapanmaz yarayım
    gece gündüz kanarım
    göz göre göre
    yandı yıllarım

gönlümde açan gonca
    gül olmadan kırıldı
    senin eserin bu,
    yorgun yıllarım.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    adam cerrah titizliğiyle çalışıyor

böbreğe bu kadar yakın olup zarar vermemek

Sayfa 646/1005 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656696746 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları