Sayfa 1140/2208 İlkİlk ... 1406401040109011301138113911401141114211501190124016402140 ... SonSon
Arama sonucu : 17658 madde; 9,113 - 9,120 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Eskisehir Akp dedi...
    Kaynak:AA
    Ben Eskişehir'deyim , bizim neden haberimiz yok ki ? Neden böyle yalan şeyler paylaşıyorsunuz ? Gerçekten hayret ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. 5 yıldır yazıyorum, ''mecliste milliyetçiler çoğunlukta olacaklar'' diye. İşte oldu.
    ''Demir yumruk politikası'' uygulayabilmek için, %50,1 yetmez.
    Enaz %70 olmalı.
    @erefefik

3.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Ben Eskişehir'deyim , bizim neden haberimiz yok ki ? Neden böyle yalan şeyler paylaşıyorsunuz ? Gerçekten hayret ..
    Kazanamamış mı Eskişehir'i? Tweeter'da gördüm, çok sevindim, ondan kopyaladım.
    @erefefik

4. BU GECE İLE BİRLİKTE PKK'LILARIN TÜRK SİYASETİNDE KİLİT BİR YERE GELME TEHLİKESİ UZUN BİR SÜRELİĞİNE ORTADAN KALKMIŞTIR.
    Buna herkesin sevinmesi lazım. Piro sevinmez. 177 bin kişi aynı anda ''piro'' diye tweet atıyor.
    Piro nedir? Türkçe mi? Başka bir dil mi?
    Niye böyle bir şeye oy vereyim ben?
    @erefefik

Kazanamamış mı Eskişehir'i? Tweeter'da gördüm, çok sevindim, ondan kopyaladım.
    Hiç bir zaman kazanamadı ki şimdi kazansın .. Konu bu da değil Anadolu Ajansı: Eskişehir AKP dedi diye bir paylaşımı yok, olamazda . Anadolu Ajansı bu denli paylaşımlar yapmasına rağmen asla Eskişehir AKP dedi diyemez.. Siz yandaş birinden görüp buraya gerçekmiş gibi yazıyorsunuz.. Aslında çok kolay siteye girin bakın orada gerçekler hemen orada görünüyor..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

6. Eskişehir Gibiyiz
    @eskisehirgibiyz
    ·
    3s
    TÜRKİYE 2023 Cumhurbaşkanlığı Seçim sonuçları

☑️Açılan sandık oranı: %54,56

🟠Recep Tayyip Erdoğan: %51,87
    🔴Kemal Kılıçdaroğlu: %42,28
    🟤Sinan Oğan: %5,33
    🔵Muharrem İnce: %0,53
    Eskişehir'de böyle bir sonuç var...

Evrensel Gazetesi
    @evrenselgzt
    ·
    36d
    Eskişehir 2023 Cumhurbaşkanlığı Seçim sonuçları
    Açılan sandık oranı: %96.0

Kemal Kılıçdaroğlu: %50.71
    Recep Tayyip Erdoğan: %41.49
    Sinan Oğan: %7.32
    Muharrem İnce: %0.48
    Bu da var...Milliyetçi bir dip dalga var. Eskişehir'de de vardır.
    @erefefik

Eskişehir'de böyle bir sonuç var...

Bu da var...Milliyetçi bir dip dalga var. Eskişehir'de de vardır.
    Anadolu Ajansı : Eskişehir AKP dedi yazınızın yalan olduğunu görmüş oldunuz.. Hala Milliyetçi diyorsunuz konu yalan ve araştırmadan yazılması.. Ayrıca daha Akp İstanbul ve Ankara'yı alamazken Eskişehir'i asla Akp alamaz. Burada sorun yalan yazılması veya araştırılmadan yazılması.. Birisi oradan Kılıçdaroğlu %90 oy aldı dese ve bunu paylaşsam demez misiniz yahu ne alaka diye ? Siz birde Anadolu Ajansı demiş gibi paylaşıyorsunuz ki Anadolu Ajansının öyle bir paylaşımı da yok.. Bırakın milliyetçi oyları vs vs konu yalan yanlış paylaşım yapmak..

8. Hasip KAPLAN
    @HasipKAPLAN
    ·
    21d
    Bizi Saraya Yürütmeyin.!
    Yürümekle yollar aşınmaz...Saraya ne yürüyecen, Chp genel merkezine yürü.
    @erefefik

Sayfa 1140/2208 İlkİlk ... 1406401040109011301138113911401141114211501190124016402140 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •