Sayfa 883/1009 İlkİlk ... 383783833873881882883884885893933983 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 7,057 - 7,064 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. Doların çok oynayacağını sanmiyorum BIST konusunda ise ben taban olacagini asla dusunmuyorum.eksi olabilir ama vay battik bitik olmaz borsada tabi bu benim on görüm yanlış olabilme ihtimali tabi ki var. Belki yeşil bile olabiliriz.

2.  Alıntı Originally Posted by Dedektifjjdj Yazıyı Oku
    Ayyaş bile kendi başına 2018 de 30.6 oy aldı, iyi parti yok, hdp yok, gelecek yok, deva yok, saadet yok, kk 45 almış bunlarla.... İkinci tur rte 54-46 alır bu mesajıda 28 mayıs gecesi bu saatlerde yapıştırırım buraya....
    Burada yazdım kızanlar oldu ama ... sorun mezhepsel... bu ülkenin insanları takıntılı... müslümanlıktan dem vurur ama kuran açıp okumamış..

3. Matamatik RTE 55-45 diyor ama... RTE 57-43 K.k belki daha fazla bile olabilir. Katılım çok düşük olur.

4. İkinci tura kalırsa ki, öyle görünüyor, RTE net alir. Sinan Oganin seçmeni KK ya yonelmez. Oganin bu seçmen üzerinde etkisi de yok denecek kadar az.

5.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Doların çok oynayacağını sanmiyorum BIST konusunda ise ben taban olacagini asla dusunmuyorum.eksi olabilir ama vay battik bitik olmaz borsada tabi bu benim on görüm yanlış olabilme ihtimali tabi ki var. Belki yeşil bile olabiliriz.
    . Aklınız hayalınıze gelmeyecek noktaya ulaşır... daha gitmez dedikçe de gider.. nedeni çok basit rezerv eksi.. faiz enflasyon sebebi, cari açık, matbaa son sürat ... bkn:Arjantin pesos ...

Bana göre KK kazandı ama bunu ilan ettirmemek için ellerinden geleni yapıyorlar...Şahsi düşüncem bu yönde...YSK verileri ve ıslak imzalı dokümanlar da benim düşüncemi destekliyor

7.  Alıntı Originally Posted by kutsi Yazıyı Oku
    . Aklınız hayalınıze gelmeyecek noktaya ulaşır... daha gitmez dedikçe de gider.. nedeni çok basit rezerv eksi.. faiz enflasyon sebebi, cari açık, matbaa son sürat ... bkn:Arjantin pesos ...
    Ben yarın için söylüyorum yoksa yıl sonu 30

8. %51 Kemal bey
    %49 Recep bey, olursa şaşırmam. Aslında bu şartlarda çok daha farklı olması gerekirdi, neyse bu sonraki tartışma olsun. Az bir farkla kazanır, Meclisi AKP alır. İstanbul kopyası gibi, Belediye seçimlerine kadar finansal kaosa hazır olun..

Sayfa 883/1009 İlkİlk ... 383783833873881882883884885893933983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •