Doların çok oynayacağını sanmiyorum BIST konusunda ise ben taban olacagini asla dusunmuyorum.eksi olabilir ama vay battik bitik olmaz borsada tabi bu benim on görüm yanlış olabilme ihtimali tabi ki var. Belki yeşil bile olabiliriz.
Doların çok oynayacağını sanmiyorum BIST konusunda ise ben taban olacagini asla dusunmuyorum.eksi olabilir ama vay battik bitik olmaz borsada tabi bu benim on görüm yanlış olabilme ihtimali tabi ki var. Belki yeşil bile olabiliriz.
Matamatik RTE 55-45 diyor ama... RTE 57-43 K.k belki daha fazla bile olabilir. Katılım çok düşük olur.
İkinci tura kalırsa ki, öyle görünüyor, RTE net alir. Sinan Oganin seçmeni KK ya yonelmez. Oganin bu seçmen üzerinde etkisi de yok denecek kadar az.
Bana göre KK kazandı ama bunu ilan ettirmemek için ellerinden geleni yapıyorlar...Şahsi düşüncem bu yönde...YSK verileri ve ıslak imzalı dokümanlar da benim düşüncemi destekliyor
%51 Kemal bey
%49 Recep bey, olursa şaşırmam. Aslında bu şartlarda çok daha farklı olması gerekirdi, neyse bu sonraki tartışma olsun. Az bir farkla kazanır, Meclisi AKP alır. İstanbul kopyası gibi, Belediye seçimlerine kadar finansal kaosa hazır olun..
Yer İmleri