Sayfa 895/1009 İlkİlk ... 395795845885893894895896897905945995 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 7,153 - 7,160 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Alıntı Originally Posted by Valfranc Yazıyı Oku
    38 m.vekili
    Gerçekten mi?
    İnanamıyorum.

2. KK bu saatten sonra Oğan a da gidip kendini iyice küçük düşürmesin. Zira Oğan ın kendisine oy atan seçmen üzerinde zerre etkisi yok. Ve o seçmenden KK ya oy gelmez. Miting falan da yapmasın. Öyle sakin sakin 15 gün geçsin gitsin. İlk turda bitse çok daha iyiydi.

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Gerçekten mi?
    İnanamıyorum.
    Oy vermeden önce bunların hesabı yazıldı çizildi hiç okumadınız mı? Eski A*P'Liler C*P listelerinden giriyor, onlarca eski A*P'Li meclise girecek C*P sayesinde dendi. Bunları okumadınız mı? Duymadınız mı?

Her gün internette yazıp çiziyorsunuz. Neye şaşırdınız şimdi?

AltıOk'a mührü basınca bu listelerden seçime giren eski A*P'lilerin buhar olup kaybolacaklarını mı sandınız?

Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Ama neye şaşırdım biliyor musunuz? Piyasa bile k.k. nin gelecegini fiyatlamis o bariz görünüyor. Yani piyasa bile terste kalmış seçim sonucunda bu nadir görünür.
    Bende öyle okuyarak borsada Pozlarımı ayarlamıştım...%10 kırmızı ....Ülke borsası da önümüzdeki 5 yıl poğu yedi a.q

5. KK çıksın açıklama yapsın. Tek kelime.

-Kandırıldık

6. git s.demirtaşı çıkar,2 ılımlı söz et.anayasa değişikliği hazır.

7. CHP li milliyetçi olduğundan şüphem olmayan kardeşime agabeylerime sesleniyorum lutfen bırakın şu k.k. yi artık CHP yi rezil rüsva etti birde Davutoğlu'na saadete devaya ömürlerince alamayacaklari milletvekilleri sayisini verdi. Şöyle bir meclise bakın. Atatürk'ün partisi böyle mi olmalıydı. Milliyetçilikten demokrasiden cumhuriyet ilkelerinden bu kadar uzaklaşır mi Ataturk'un partisi.

Tamam bir kesim RTE ye aşık ama ya siz siz k.k. aşık değil misiniz hemde kör kütük. Diyoruz ki bundan yar olmaz dediniz "yok olacak" alın size yatakta başkasıyla dedik hala itiraz ediyorsunuz. 2 hafta sonra sizinle birlikte olmadığı halde başkasından çocuğu elinize verecek siz hala evlilik için k.k. den daha iyisini mi bulacağım mi diyirsunuz?

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Oy vermeden önce bunların hesabı yazıldı çizildi hiç okumadınız mı? Eski A*P'Liler C*P listelerinden giriyor, onlarca eski A*P'Li meclise girecek C*P sayesinde dendi. Bunları okumadınız mı? Duymadınız mı?

Her gün internette yazıp çiziyorsunuz. Neye şaşırdınız şimdi?

AltıOk'a mührü basınca bu listelerden seçime giren eski A*P'lilerin buhar olup kaybolacaklarını mı sandınız?
    Rakamın böyle yüksek olacağını düşünemedim herhalde.
    Söyleyecek çok bir şey yok

Sayfa 895/1009 İlkİlk ... 395795845885893894895896897905945995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •