Sayfa 719/1005 İlkİlk ... 219619669709717718719720721729769819 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 5,745 - 5,752 arası.

Konu: Viop L

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    seans sonu satışlar hızlanır

yarında devam eder.
    Erdoğan dikkatli takip et.... İnce oylarına itiraz edebilir....durum netleştigi an bakmak lazım

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    BIM Yöneticisi biz yıllardır %4 ile çalışırız zam yapmadık dedi, kendi durumlarını itiraf etti, sonradan perakende dernekten istifa etti galiba.
    Hocam enflasyonu dizginlemek için sadece market fiatlarını durdurmak yetmiyor
    çok basit ben geçen sene aracın vize harcına eksozla beraber 500 küsür vermiştim bu yıl 1300 küsür aynı şeklde sigortaya 750000 e yaptırmıştım bu yıl 370000 tl buna benzemeyen market dışı bir sürü kalem sayılabilir ..

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    amiralle koçtan giren şortları çıkardım deme gülerim
    aylar sonra kchol ve amiralle borsadan 7-8 günde iyi para kaldırdım
    sayende paraya para demedim
    sen halen girenleri çıkarmak için bekliyorsun (şortları açtığuını yazdın kapadığını yazmadığına göre halen monteli halde bbekliyon)
    Yahu ben aynı gün kaparım....zarar oksada bırakmam... onları şükür karlı verdim....sen de zarar etmeni istemem tabi...

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Yahu ben aynı gün kaparım....zarar oksada bırakmam... onları şükür karlı verdim....sen de zarar etmeni istemem tabi...
    He koçum he sen büyük oyuncusun ilk işlemi yaparken yazAr bitirirken yazmazsın devam et 3 aya kalmaz paraya para demezsin. Gerçi şimdiye kadar bişey olduğun yok ama belki bundan sonra olursun
    bir halt olacağı yok.

5. emlak tavan...

betoncular bayram ediyor...

tüm ağaçları kesip araplara ev yapıcaz ev yapıcaz...

Yatırım tavsiyesi değildir.

Geçen hafta Viop da poz olanlar ortama buralardan poz aldı....onlar zarar ettiğini bence hiç düşünmeyin.... hisselerdede karlı iş, koç karlı poz taşıyorlar...

7.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Hocam enflasyonu dizginlemek için sadece market fiatlarını durdurmak yetmiyor
    çok basit ben geçen sene aracın vize harcına eksozla beraber 500 küsür vermiştim bu yıl 1300 küsür aynı şeklde sigortaya 750000 e yaptırmıştım bu yıl 370000 tl buna benzemeyen market dışı bir sürü kalem sayılabilir ..
    Galiba burada birisi yazmıştı, BIM bir yerlerden alıyor sonra dükkanlarında satıyor. O aracı kurumlar iyi kazandı. Yağ, şeker, konserve vs ilk zamları o yaptı, ben ondan sonra Migros'a döndüm.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    seans sonu satışlar hızlanır

yarında devam eder.
    dolar nolur ? 30 olur mu ??

Sayfa 719/1005 İlkİlk ... 219619669709717718719720721729769819 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz