16 mayıs itibari ile yüksek limitli kredi kartlarıyla çekilecek nakit avanslarla alakalı olacakmış... Öncekileri zahmet olmazsa cortlatmasınlar da 😀. Yine bir basacak ilave düğmeler bulmuşlar... Ula heyvan gibi nakit avans çektim ne zamandır
16 mayıs itibari ile yüksek limitli kredi kartlarıyla çekilecek nakit avanslarla alakalı olacakmış... Öncekileri zahmet olmazsa cortlatmasınlar da 😀. Yine bir basacak ilave düğmeler bulmuşlar... Ula heyvan gibi nakit avans çektim ne zamandır
Kuyum harcamasına girdiyse elveda 12 ay taksit elveda 1.36 faiz. Sonraki ekstrede taksitsiz geri ödenir bankaya.
Bunun olacagından emin olduğumdan cuma gecesi 90bin lira 12 taksitli nakit avansı atmıstım cebe.
Rte ali babacana tekrar ekonomiyi teslim eder mi, ederse babacan kabul eder mi, ederse uluslararası piyasaların tepkisi ne olur?
Another day in paradise
Erdoğan kasayı kimseye vermez.Göstermelik vitrine mehmet şimşeği koyacaktı artık gerek kalmadı.Batı zaten erdoğan orda durdukça hiç bir devlet görevlisinin kimliğini umursamaz .Patron reis oldukça para girişi zor.
İyi güzel de sayın forumdaşım, hak hukuk liyakat gibi yuvarlak lafları bir kenara bırakırsak, KK ne vaat etti ki?
En basitinden, ekonomik krizden çıkış adına küresel sermayeye sırtını dayamak dışında bir çözüm sundu mu mesela? Oysa bütün dünyada korumacılık rüzgarlarları iyiden iyiye esmeye başlamışken çok farklı vaatler ve açılımlar ile seçmeni yakalayabilirdi..
Kuşkusuz bu örnekleri çoğaltabiliriz. Dolayısıyla bu noktada bu millete müstehak yaklaşımı çok da doğru değil .. muhalefet gerçekten çok kötü bir seçim kampanyası yürüttü..
ytd..
uygulama yarından itibaren geçerli olacak deniyor
Yer İmleri