Ha yazdıklarınıza gelince reis ne vaad etti de bu kadar oy aldı ona da bakmak lazım.
Ha yazdıklarınıza gelince reis ne vaad etti de bu kadar oy aldı ona da bakmak lazım.
Kimse bu kadar kötü bir sonuç beklemiyordu sayın Sugosu82 ve bir iki kişi hariç o yüzden boş yapmamızın bi alemi yok HDP ile yol yürürsen demek ki seçim alamazsın ayrıca HDP yani YSP de dolaylı/doğrudan Reis'e yardım etti , 16 mayıs'ta şöyle olacak böyle olacak , diye bayağı konuştular gerçekten . Bunu duyan halk safları sıklaştırdı. Mesele büyük ölçüde bu.
Bu .........artıkları kime neye hizmetle böyle konuşur bi iyice düşünmeli.
Artık vaadlere bakmıyor akp seçmeni, gördüğüne inanıyor, teknofest, iha siha, tank palet, yol hastane.
Teori işe yaramıyor yani, pratik önemli.
Rusyada böyleymiş zamanında, hertürlü s a vaş teknolojisi ama ekmekler beton gibiymiş, ama halk memnunmuş durumdan!
Sinan başkanım anlatmıştı ordan biliyorum)
Another day in paradise
Selo ve Kavala'ya özgürlük vaad etti. Karşılığını da neredeyse tüm milliyetçi oyları kaybederek aldı.
Halkı anlamaktan çok uzaklar. Deprem bölgesindeki seçmenin oyunu bile kazanamadılar.
Akp ekonomik ve başka konularda beceriksiz olabilir ama halkı daha iyi analiz ediyor.
Seçim gecesi çıkıp balkon konuşmasında RTE 5 dk zafer şarkıları söyleyip, 17 dk konuşma yaptı. Konuşması da Sinan Oğan seçmenini tavlamaya yönelikti, dinleyen anlamıştır.
KK 1,5 dk zor konuştu onuda kağıttan okudu, yüzler düşüktü. Morali olan muhalif varsa da o an bitti.
Ya bu kadar analiz kasmaya gerek yok.Bu halk alevi adamı başkan yapmaz.Net.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel'i görevden aldı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Çok doğru.
Matematiği biraz zayıf KK nın.
CHP yüzde 25 + HDP yüzde 10 = yüzde 35 eder.
Baraj yüzde 50 ise bu sayıya nasıl ulaşmayı planlamışlar anlayamadım.
Selo ve Kavala'ya özgürlük vaad edeceksen bunu gizli yap. Ne diye ilan ediyorsun? RTE de bunu kullanıp boş kaleye golü atıverdi.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Yer İmleri