Sayfa 922/1009 İlkİlk ... 422822872912920921922923924932972 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 7,369 - 7,376 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. Ya Hocam her şey zayıf. KK nın beyin takımını değiştirmesi şart. Eğer beyin takımı kendisi ise zaten yandı gülüm keten helva. Bu ülkede hak, hukuk, adalet, demokrasi diyerek seçim kazanamazsın. Maalesef. Sen partinin başında kal ne diyorsan de. Ama Başkan adayın küçük Erdoğan olacak seçim sürecinde. Sağ taraftan gelecek, orayı çok iyi bilecek, kabul görecek, bu insanların sevdiği şeyleri söyleyecek, yapacak. Gönlüne dokunacak. Umut olacak umut, insanlar bu da bizim gibi düşünüyor diyecek. Daha çok İha diyecek, Teknofeste gidecek kimse gelme diyemeyecek, alkışlarla tezahüratlarla karşılanacak. Neymiş bu Togg diyecek fabrikaya gidecek, daha iyisini yapacağım diyecek. TCG Anadolunun güverteye çıkacak, göreve geldiğim gün TCG Trakyanın da sözleşmesini imzalayacağım diyecek. Gidip seçim malzemesi yaptılar demeyecek. İktidarın elinden ne varsa alacak, bunu yapan da o insanlardan biri olacak ki inandırıcılığı olsun. İktidar kara çalamayacak.

2. Kk istifa etmeli. Bunu da mı ben söyleyeyim artık. İstifa et biladerrrr

3. Yahu adamlar füze, roket, gemi, araba gösterip, kandil diyerek seçim aldı be şu ekonomik durumda. Hani adaletsizlik, liyakatsizlik, mahvolmuş kurumlar geçtim bunları geçtim. Çok kolaydı bunları boşa çıkarmak, hatta ellerinden almak. Sadece doğru bir adaya bakardı o kadar.

Adam açık açık çık karşıma dedi, onlarca medya trolü aylarca uğraştı çıksın diye. Gitti o da çıktı. Şaka gibi. Demokrat dedem. Ne diyeyim gözümüzün önünde oldu her şey.

Aylarca sustum ama çok doluyum yahu. Yazık gerçekten yazık oldu. Çok kolaydı, yata yata alınacak seçimdi be.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bu günde yabancı malı boca ederse Artık Borsa da uzun süre çorba çıkmaz a.q ...
    Hocam, bugünkü info yatırım günlük bülteninde (ekledim) YP 1,14 artarak 30,21'e ulaşmış görünüyor. Acaba bu 2 gün önceyi mi gösteriyor yoksa gerçekten dün alış mı yaptılar, yoksa komple yanlış bir veri mi?

https://infoyatirim.com/wp-content/u...05/160523.html
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

İktidar olmak gibi bir derdiniz yok...Olsa bu şekilde liderinize hakaret etmezsiniz...

AKP:35,84
    RTE:49.50

Fark:13,66

CHP:25,57
    KK: 44,89

Fark: 19,32

Yukarıdaki veriye göre KK dışarıdan daha fazla oy almış...RTE ye göre daha başarılı ...

Partinizin oy oranını artırıcı politikalar geliştirmek ,çalışmak yerine ha bire Lidere hakaret ederseniz seçmende ona göre oy verir...

6.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Yahu adamlar füze, roket, gemi, araba gösterip, kandil diyerek seçim aldı be şu ekonomik durumda. Hani adaletsizlik, liyakatsizlik, mahvolmuş kurumlar geçtim bunları geçtim. Çok kolaydı bunları boşa çıkarmak, hatta ellerinden almak. Sadece doğru bir adaya bakardı o kadar.

Adam açık açık çık karşıma dedi, onlarca medya trolü aylarca uğraştı çıksın diye. Gitti o da çıktı. Şaka gibi. Demokrat dedem. Ne diyeyim gözümüzün önünde oldu her şey.

Aylarca sustum ama çok doluyum yahu. Yazık gerçekten yazık oldu. Çok kolaydı, yata yata alınacak seçimdi be.
    A*P'lilerle dalga geçiyoruz bunlar ***un diye ama bu tarafın da aşağı kalır yanı yok. Bunun istifa edeceği falan da yok ben söyleyeyim. Bir sonraki seçime kadar unutulur hepsi bu yine bildiğini okur 20-23% alır oturur aşağı. Seçmenin gözünün açılacağı da yok görüldüğü üzere

Bu seçimi ölüm kalım meselesi haline getiren troller de bir işaret verdiler seçimin sonucu hakkında. Ölüm kalım maçına çıkan takım her zaman ölür arkadaşlar. Şaşmaz.

7. Elliotculardan Grafik Impulse kanalı tepesine dokunmadan TL'ye dönmeyi düşünmüyorum artık demiş dolarda düşüş mü bekliyorlar acaba ?.

8.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    İktidar olmak gibi bir derdiniz yok...Olsa bu şekilde liderinize hakaret etmezsiniz...
    Bu adam kurucu önder falan değil ki... Başarısız olduğunda koltuğunu terk etmesi gereken alelade bir siyasi parti lideri. Koltuğu terk etmediğinde ise oy kaybetmesi gerek ama o da olmuyor. Partiyi rehin aldı resmen.

Sayfa 922/1009 İlkİlk ... 422822872912920921922923924932972 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •