Sayfa 776/1005 İlkİlk ... 276676726766774775776777778786826876 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 6,201 - 6,208 arası.

Konu: Viop L

1. Muhalif arkadaşlar accık sakin olun.
    İşe realist bakın. Hayırlısı oldu gibime geliyor.
    bir sürü binde bir puanlık parti ve başında 75 yaşında ille de adayım ille de adayım 18.kerede olacak diyen bir liderle bugünün meselelerini çözmeniz aşırı derecede zordu. Bunu kabul edin. Vaat harici pek de reformist bir duruş da yoktu bunu da kabul edin.

yani kısacası bunca ihalenin komple size kalma ihtimali vardı. ve bence yüksek ihtimaldi.

duru bakali zaman ne gösterecek.

2.  Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Adam madem iktidardan memnunsunuz, yani ekonomik vs. her türlü o zaman yardıma da ihtiyacınız yok varsa bile artık banane diyor. Yanlış mıyım sn. Sindoma? Niye anlamamakta ısrar ediyorsunuz?
    hepsi anlıyorda işlerine gelmiyor algı işini seviyorlar yazıyı doğru okumadıkları için ne demişim gerçek ihtiyacı olan ve lösemili çocuklar hariç demişim.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3. peki 69 yasında ki reis ve 75 yasında ki bahceli neden hep yorgunken 75 yasında ki bay kemal zımba gibiydi ) az çalısmaktan olabilir
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. İslam ilginç bir din. Yıllarca namaz niyaz vs devam ederken acaba bu işin asla astarı ne diye baktın, sonra bunların eskilerin hikayeleri olduğu kafana yattı ama şu saatten sonra değişsek insanlar karşısından alay konusu oluruz dedin, malesef sınavdan diskalifiye oluyorsun.

Ama seni seven samimi bir arkadaşın var ise durum değişebiliyor. Muhtemelen cenaze namazında şahitlik ediliyor ve iyi bilirdik deniyor.

İnsanların yaptıkları iyilikler karşısından şok olması gayet normal bir durum hatta hayatın bir gerçeği. Bir çok amacı net olan düzgün yönetilen yardım kuruluşları var oralara yardım etmek de bir tercih. Gerçi oralarda bile insanların tepesini attıran gelişmeler olabiliyor.

Bir forumdaş da yaptığın iyilik sanki senden et koparacak, o şekilde olmalı diyordu.

Ben o yüzden forumdaşların durumunu çok iyi anlıyorum. Kızgınlıkları geçince eski normal durumlarına dönerler. Kazançlarının bol olmasını dilerim.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. Aslında ISC yi de sağlam aldılar ama adamlar hemen takviye yaptı tabana

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    6 ay sonra reis bankaya el koyarsa görürsün...

bu 5 yılda yapacaklarını hayal bile edemiyorum...

en aklına gelmeyecek kanına dokunacak şeyler olacak...
    Bunlar 20 yılda olmamış,şimdi mi olacak? Şimdi İşctr satma değil alma zamanıdır...safsatalara inanma.

7. Bu yardım konusu bence gereksiz bir diyalog
    Geçenlerde depremde de tv lerde o bunu verdi şu onu verdi diye bayağı yardım adı altında şirket yada kişi reklamı oldu
    Ayıp yahu koskoca adamlar ne hale düşmüş
    Oysaki,
    Birine yaptığın iyiliği gizli tut. Bir (sağ) elinin verdiğini öbür (sol) elin duymasın (görmesin) diye Atasözü boşuna söylenmemiştir. Herkesin gözü önünde yaparsan, yardım yaptığın kişiyi incitebilirsin.
    Haaa
    Yardım yapmayacaksanda bunu aleni olarak piyasaya duyurmanında bir manası yok, anca tepki alırsın
    Hamdım Piştim Yandım

8. ISC ye bence bir deneme daha gelir şu an tabandakiler son kalanlar gibi

Sayfa 776/1005 İlkİlk ... 276676726766774775776777778786826876 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •