Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Kerem anlamadan sende yazma... YSK hile yapmış gibi lanse ediyor.... Yapmamış olması benim anlayışıma uymaz. Yapmıştır, alasını yapmıştır. Kılıfına uydurarak..!!
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Kerem anlamadan sende yazma... YSK hile yapmış gibi lanse ediyor.... Yanlışlık yada hile, düzeltecekler... Seçbul un dediği rakamlar gelirse şaşırmayın...
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Ereğli vardı hisseye güle güle dedik..... istikrarsız gidişi var.... alanda kazansın İşc şortu naptın dayucuğum. Cahocuumun dediği gibi kk gelirse
Hamdım Piştim Yandım
KK gelmesi imkansız Originally Posted by *Bozkurt İşc şortu naptın dayucuğum. Cahocuumun dediği gibi kk gelirse
Originally Posted by Ohac Bence YSK verileri düzeltildikten sonra KK, ittifak oyları ve hatta HDP oyları çok ciddi yükselecek... bir kaç vekillik el değiştirir başka bir şey beklemiyorum
bir halt olacağı yok.
İsctr de tuzak mı kurdular birazdan tabandan tekrar kaldırıp viop ta yukarı mı sürecek....diye düşünüyorum
At yarışı izler gibi kozaa izliyoruz hadi sol kulvardan haydi oğlum yüklü girdik yüklü sevindir bizi.
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 İsctr de tuzak mı kurdular birazdan tabandan tekrar kaldırıp viop ta yukarı mı sürecek....diye düşünüyorum Ben mal almadan nereye Yarın kaldıracam onu
Forum Rules
Yer İmleri