Sayfa 794/1005 İlkİlk ... 294694744784792793794795796804844894 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 6,345 - 6,352 arası.

Konu: Viop L

rosense; hocam size zahmet KCHOL deki alan satan ları bir kaç günün özetini ekrana koyabilirmisiniz ?

@rosense, kurumdan çıktım, işinizi görürse KCHOL 2 ve 4 günlük takasları yarın ancak saat 3 den sonra gönderebilirim, Evdeki Matriks i kullanmıyorum, datalar güvenli olmayabilir!

KCHOL'de ..10 milyar TL'ye yakın hacim..ilk defa görüyorum..

Birileri taban falan bakmadan toplamış..

Hedef ne acaba? 200 TL bendeki!

3.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    rosense; hocam size zahmet KCHOL deki alan satan ları bir kaç günün özetini ekrana koyabilirmisiniz ?

@rosense, kurumdan çıktım, işinizi görürse KCHOL 2 ve 4 günlük takasları yarın ancak saat 3 den sonra gönderebilirim,
    teşekkür ederim

ben hala iddia ediyorum KOÇ nereye endeks o tarafa gidiyor gibi de biz izleyelim demiştim...

4. Genelde intihar edenler ölüyor ama ölemeyenler genelde daha mutlu huzurlu hayat geçiriyor gibi, öbür türlü zaten tekrar dener.

Bu dünyanın özeti insanı doğduğuna pişman etmektir, yani öldükten sonra dünya aslında daha iyiydi diyen kimse bırakılmaması gerekir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. Bana göre Kılıçdaroğlu'nun kazanması gerekir.

Şu durumun telafisi ancak bu dünyada olur.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Goril Koko işaret dili konusundaki uzmanlığı ile insanlarla iletişim kurabiliyordu. Bir röportaj sırasında, Koko'nun eğitmeni Francine Patterson'a iletişimlerinin ne kadar derin olduğu soruldu. Francine ise Koko'nun, bakıcılarından biriyle ölüm üzerine bir konuşma yaptığını söyledi. Bakıcı Koko'ya bir kemik göstermiş ve onun ölü mü yoksa canlı mı olduğunu sormuştu. Koko işaret diliyle 'ölü' ve 'üzeri örtülü' cevabını vermişti. Bakıcı bu sefer hayvanların öldükten sonra nereye gittiklerini sordu ve 'rahat bir deliğe' gittiği cevabını aldı. Bu konuşma daha sonra birçok felsefik tartışmanın da kaynağı olmuştu.
    Dünyanın en ünlü primatlarından Goril Koko iklim değişikliği hakkında düşüncelerini dile getirdi. İnsanlarla iletişimde Amerikan İşaret Dili'nin özel bir şeklini kullanan Koko, bitmek üzere olan Paris İklim Zirvesi'ne bir mesaj da kendisi gönderdi. Koko'nun mesajı ise şöyle: “Ben Koko. Ben çiçeğim, ben doğayım. İnsanları seviyorum, dünyayı seviyorum, ancak insanlar aptal, aptal! Çok üzülüyorum, ağlıyorum. Zaman azalıyor, dünyayı düzeltmeliyiz, ona yardım etmeliyiz. Çok çabuk olmalıyız, doğa sizi görüyor. Teşekkürler.”

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Fatih Altaylı Habertürk Tv den kovulmuş malesef...

8.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Fatih Altaylı Habertürk Tv den kovulmuş malesef...
    Adam kendi ayrıldı. Açıklama da yaptı..

Sayfa 794/1005 İlkİlk ... 294694744784792793794795796804844894 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •