Sayfa 955/1009 İlkİlk ... 4558559059459539549559569579651005 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 7,633 - 7,640 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Tutanaklara nerden bakıyorsunuz ysk sitesinde secim sonuclanana kadar kapalidir yazıyor.

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Tutanaklara nerden bakıyorsunuz ysk sitesinde secim sonuclanana kadar kapalidir yazıyor.
    Chp sitesinden bakıyor millet.
    YSK sitesinde yok

3.  Alıntı Originally Posted by harakiri35 Yazıyı Oku
    "majestelerinin muhalefeti"
    kılıçdar resmen reisin emniyet valfi. o olmasa belki bir ihtimal koltuğu sallanacak ama kılıçdar garanti ediyor böyle birşey olmamasını.
    Düşünsene ülke tarihinin en önemli seçimi oluyor, oy yanlışlığını " dur lan görevli olduğum sandığı bir kontrol edeyim chp sitesinden " diyen vatandaşlar ortaya çıkarıyor.

Bu adam ince nin de önünü kesmeye çalıştı.imamoğlunun da.kendi partisinde demokratik ortam kuramayan adam ülkeye demokrası getireceğim diyemez.

Şimdi gitsin mutfağında çay mı koyuyor , airfryer da patates mi yapıyor ne yaparsa yapsın.

4.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Şuan bende göremiyorum sabaha kadar baktım

5.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Chp sitesinden bakıyor millet.
    YSK sitesinde yok
    Ben sabaha kadar YSK nin sitesinden Konya merkez ilçede kendi okulumda ve dört ilçede baktım teker teker. Bir ilçenin tümü yok, bir ilçenin %10 diğer 2 ilçe nin %20-30 unun ıslak imzalı tutanağı vardı.

6.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Düşünsene ülke tarihinin en önemli seçimi oluyor, oy yanlışlığını " dur lan görevli olduğum sandığı bir kontrol edeyim chp sitesinden " diyen vatandaşlar ortaya çıkarıyor.

Bu adam ince nin de önünü kesmeye çalıştı.imamoğlunun da.kendi partisinde demokratik ortam kuramayan adam ülkeye demokrası getireceğim diyemez.

Şimdi gitsin mutfağında çay mı koyuyor , airfryer da patates mi yapıyor ne yaparsa yapsın.
    sadece bu olay partide yönetimin değişmesi için yeterli ama öyle birşey olacağını zannetmiyorum. oktrollerin aktrollerden aşağı kalır yanları yok. kılıçdar "oyumuzu %0.x arttırdık çok başarılıyız, hedefimiz yerel seçimler" diyerek partinin başında kalacaktır.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    SP altında birleşin önerisi dötü sağlama almak isteyen bebecan tarafından reddedilince CHP listesinden girdiler..Konu medya da kısa bir haberle geçiştirildi...Doğru olan bu 3 nğn birlikte tek çatı altında girmeleriydi...Böylece hem potansiyelleri ortaya çıkacak hem de ittifaka oy kazandıracaklardı...Maalesef olay bebecanın döt muhabbetinden bu duruma evrildi...

Bu seçimde MV almış olabilirler ama sonraki özelliklede erken seçim olursa bunlara cüzzamlı diye kimse yaklaşmaz...

Bu aşamadan sonra hayırlısı demekten başka seçenek kalmıyor...Kaderimize razı olacağız....
    Cb'nın vefat etmesi dışında şahsen erken seçim beklemiyorum... Dediğiniz gibi gelecek seçimlerde de her parti kendi listesiyle girmeli bence de umulan katkı sağlanamadı hiç bir şekilde...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Uzmanlar uyarıyor: Üzerine yatılmış Ziraat Bankası kredisiyle beslenmek zeka geriliğine yol açabilir...

http://www.zaytung.com/videohaberdet...?newsid=413324
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 955/1009 İlkİlk ... 4558559059459539549559569579651005 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •