Sayfa 668/1200 İlkİlk ... 1685686186586666676686696706787187681168 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 5,337 - 5,344 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Ben yazi yazinca insanlar malmi aliyor anlamiyorum.

kagit yuzde 15 yapti ya )

Ben korkuyom bole kagitlara yorum yapmaya.

Suruyolar onden yukari aksama bedelliyi cakiveriyolar.

Bole tahtalari sormayin bana
    Şu meşhur hintli yatırımcı sen misin hocam

Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    valla öyle değil hocam şirket para kazandıkça büyüyor bak petkime bak soda deli prim yaptığı halde totale bakarsan hep daha fazla kazandırmış bak ereğliye bak tuprasa bunlar 4 sandalyeden oluşan şirketler değil karele galince piyasada yani ciddi anlamda tutundu aselsanla iş yapmaya başladı yeni ürün yelpazesine bakarsanız katmadeğeri yüksek ürünler ve ciddi arge isteyen ürünler bu arsaya benzer alırsın yıllarca durur ama imar geldiğinde birden paran 10 kat artar 2011 yılında ankara karataşta arsa aldım görsen kimse yüzüne bakmıyor zamanında tercüman gazetesi kuponla vermiş velhasıl ben metrakaresini 40 lirdan almıştım dün emlakçı aradı abi satıyormusun diye baktım şimdi metrakaresi 480 ile 1400 arası değişiyor
    sağlam firmayı al at dursun diyorsun yanı.

3. sağlam hisseler 2009 krizinden sonra yeterinvce prim yaptı bana göre ekgyo tmsn gibi olanlar hariç
    Allah göstermesin tekrar bir kriz olursa bende aselsan egeen Arçelik tarzı bir hisse alır 5 sene bakmam ekrana
    psikoloji önemli eskiden yoktu şimdi var ama bu seferde öyle fırsatlar çıkımıyor.
    1 tlden tofaşı 9 tl den netaşı almaya korkmuştum. şu anki fiyata göre netaş 20 kuruş falandı

4. üçüncü havalimanıda yapılıyor buranın elektrik ihalesini alan firma hangisi?

5. Zabanan Aksa'yı aldım baktım yürümüyor sattım. Aksa'da hikaye neyim var mı?

Alıntı Originally Posted by Yorgun57 Yazıyı Oku
    üçüncü havalimanıda yapılıyor buranın elektrik ihalesini alan firma hangisi?
    Bir şaka yapma hakkını kullanabilir miyim ?Orge olabilir mi acaba?Bilmiyorum.Bir araştiralim kimmiş?
    Akıl,adama sermayedir.

Alıntı Originally Posted by izmirimizmir Yazıyı Oku
    Zabanan Aksa'yı aldım baktım yürümüyor sattım. Aksa'da hikaye neyim var mı?
    Bende baktim şimdi.Elimde yok.Haftalıkta ve aylıkta rsi çok yüksek.hacimlilerde baktım var mı?Günlükte güzel.Bir hikaye (iyi haber)lazım ,aksa'ya .
    Akıl,adama sermayedir.

8. Geçen burda bana saran eleman kendi tipiğinde yine bana sarıyor, ben itidale gelmişim c hissesi almayın dediğimde
    Eleman; senin tipiğinde paylaştığın hisseleri kardemir olsun Kozaa olsun adini sayamadığım digerleri dahil hisseleri ben endeks 70 binde iken herkes yandık bittik derken alıp sana sattım haberin yok.
    Yani demem o ki; oyle renkli grafikler çizip paylaşma ile olmuyor eleman
    Sana on kere dedim benim hakkımda zirvalamadan once geçmiş yazılarımı oku
    Belki bir faydasını görürsün
    Sana burdan yazdım, beni burada okuduğun ve arkamdan atıp tuttuğun icin
    Hiç büyümeyeceksin!!!! Çocuk kal sen

Sayfa 668/1200 İlkİlk ... 1685686186586666676686696706787187681168 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz