Sayfa 826/1005 İlkİlk ... 326726776816824825826827828836876926 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 6,601 - 6,608 arası.

Konu: Viop L

1. ne kozaa mış arkadaş az daha koş da inelim tatlı tatlı faize koyalım bari %40 iyi faiz be ne dionuz? 400 istersiniz siz gerçi sizi faiz lobisi sizi

2.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Seçimden sonra kol gibi ÖTV zamları gelebilir. Bizim gibi ülkelerde 30-40 yıllık arabalara biniyorlar sokaklarda bizim neyimize sıfır Mercolar
    Merso beyaz merso...Bizim burada kabzımallar biniyor...

3. ;6422056]Kriz kahini ve 'Doktor Kıyamet' olarak bilinen ABD'li ünlü ekonomist Nouriel Roubini, Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı seçimini kazanması durumunda Türkiye'nin tam teşekküllü bir finansal kriz yaşayacağı uyarısında bulundu.

Bunlar Erdoğan düşmanı vatan haini ABD'liler... Ruslarla ilişkimizi kıskanıyorlar.[/QUOTE]

Fedoramca paylaşmış okuyun dış minnaklar nasıl algı kasıyor ve nasıl saldırıyor.
    Ben size bişii diyim mi arkadaşlar fırsatını bulurlarsa oyarlar adamı, siz siz olun birliğinizi dirliğinizi bozmayın.
    İşc de bizim memleketin bangası chp de bizim milletimizin partisi
    Hamdım Piştim Yandım

4. Ereğli

Para bitince yapar
    Devlete para kazandırdım der.
    Yedirir
    İstediğini rezil
    İstediğini vezir yapar..
    Önünde bir kaç aklı selim ile hareket eden anayasa üyesi var. Onu bir halletsin çok daha rahat olur.
    %51 lik yönetim sisteminde iç düşman gerek.
    İç düşman yaratıp yediğin her haltı gizlersin..
    Olmaz inşallah
    Ama biz bir düşünürüz, düşünmek zorundayız.
    Bazı şeyler ağır gelse de
    Evren ile karşılaştırma çok naif bir düşünce

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    ne kozaa mış arkadaş az daha koş da inelim tatlı tatlı faize koyalım bari %40 iyi faiz be ne dionuz? 400 istersiniz siz gerçi sizi faiz lobisi sizi
    İnsanlar borsada ciddi zararda haliyle mecbur çakılı bekliyorlar hissede. Endeks tepelerdeyken bu haber gelse kavimler göçü gibi vadeliye geçiş olurdu. Şimdi akıllara şu soru geliyor; zararını çıkaran vadeliye kaçacaksa borsada yeni tepeler nasıl oluşacak. Bunu iyi analiz etmek lazım.

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    karakemal şortları kapattın mı
    bi kaç tur aç kapa hafif bi kar, finalde yine short kaldım, 5390 iyi fiyat.. yarın gapli açacak değil ya

8.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    bi kaç tur aç kapa hafif bi kar, finalde yine short kaldım, 5390 iyi fiyat.. yarın gapli açacak değil ya
    Senle sistemlerimiz çok aşırı benziyor benim de pilot 5400 ve bugun kivrando kovrandi geçemedi çıkamayan borsa düşer abi belki yarın hemen düşmez ama çakacak gibiler. 5400 üstü dursun düşüncem değişsin tabi.

Sayfa 826/1005 İlkİlk ... 326726776816824825826827828836876926 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •