ne kozaa mış arkadaş az daha koş da inelim tatlı tatlı faize koyalım bari %40 iyi faiz be ne dionuz? 400 istersiniz siz gerçi sizi faiz lobisi sizi
ne kozaa mış arkadaş az daha koş da inelim tatlı tatlı faize koyalım bari %40 iyi faiz be ne dionuz? 400 istersiniz siz gerçi sizi faiz lobisi sizi
;6422056]Kriz kahini ve 'Doktor Kıyamet' olarak bilinen ABD'li ünlü ekonomist Nouriel Roubini, Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı seçimini kazanması durumunda Türkiye'nin tam teşekküllü bir finansal kriz yaşayacağı uyarısında bulundu.
Bunlar Erdoğan düşmanı vatan haini ABD'liler... Ruslarla ilişkimizi kıskanıyorlar.[/QUOTE]
Fedoramca paylaşmış okuyun dış minnaklar nasıl algı kasıyor ve nasıl saldırıyor.
Ben size bişii diyim mi arkadaşlar fırsatını bulurlarsa oyarlar adamı, siz siz olun birliğinizi dirliğinizi bozmayın.
İşc de bizim memleketin bangası chp de bizim milletimizin partisi
Hamdım Piştim Yandım
Para bitince yapar
Devlete para kazandırdım der.
Yedirir
İstediğini rezil
İstediğini vezir yapar..
Önünde bir kaç aklı selim ile hareket eden anayasa üyesi var. Onu bir halletsin çok daha rahat olur.
%51 lik yönetim sisteminde iç düşman gerek.
İç düşman yaratıp yediğin her haltı gizlersin..
Olmaz inşallah
Ama biz bir düşünürüz, düşünmek zorundayız.
Bazı şeyler ağır gelse de
Evren ile karşılaştırma çok naif bir düşünce
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
İnsanlar borsada ciddi zararda haliyle mecbur çakılı bekliyorlar hissede. Endeks tepelerdeyken bu haber gelse kavimler göçü gibi vadeliye geçiş olurdu. Şimdi akıllara şu soru geliyor; zararını çıkaran vadeliye kaçacaksa borsada yeni tepeler nasıl oluşacak. Bunu iyi analiz etmek lazım.
Yer İmleri