ne kozaa mýþ arkadaþ az daha koþ da inelim tatlý tatlý faize koyalým bari %40 iyi faiz be ne dionuz? 400 istersiniz siz gerçi sizi faiz lobisi sizi
ne kozaa mýþ arkadaþ az daha koþ da inelim tatlý tatlý faize koyalým bari %40 iyi faiz be ne dionuz? 400 istersiniz siz gerçi sizi faiz lobisi sizi
;6422056]Kriz kahini ve 'Doktor Kýyamet' olarak bilinen ABD'li ünlü ekonomist Nouriel Roubini, Erdoðan'ýn cumhurbaþkanlýðý seçimini kazanmasý durumunda Türkiye'nin tam teþekküllü bir finansal kriz yaþayacaðý uyarýsýnda bulundu.
Bunlar Erdoðan düþmaný vatan haini ABD'liler... Ruslarla iliþkimizi kýskanýyorlar.[/QUOTE]
Fedoramca paylaþmýþ okuyun dýþ minnaklar nasýl algý kasýyor ve nasýl saldýrýyor.
Ben size biþii diyim mi arkadaþlar fýrsatýný bulurlarsa oyarlar adamý, siz siz olun birliðinizi dirliðinizi bozmayýn.
Ýþc de bizim memleketin bangasý chp de bizim milletimizin partisi
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Para bitince yapar
Devlete para kazandýrdým der.
Yedirir
Ýstediðini rezil
Ýstediðini vezir yapar..
Önünde bir kaç aklý selim ile hareket eden anayasa üyesi var. Onu bir halletsin çok daha rahat olur.
%51 lik yönetim sisteminde iç düþman gerek.
Ýç düþman yaratýp yediðin her haltý gizlersin..
Olmaz inþallah
Ama biz bir düþünürüz, düþünmek zorundayýz.
Bazý þeyler aðýr gelse de
Evren ile karþýlaþtýrma çok naif bir düþünce
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Ýnsanlar borsada ciddi zararda haliyle mecbur çakýlý bekliyorlar hissede. Endeks tepelerdeyken bu haber gelse kavimler göçü gibi vadeliye geçiþ olurdu. Þimdi akýllara þu soru geliyor; zararýný çýkaran vadeliye kaçacaksa borsada yeni tepeler nasýl oluþacak. Bunu iyi analiz etmek lazým.
Yer Ýmleri