Artan

1,41 14.63 18:10
28,38 10 18:10
55,00 10 18:10
267,50 9.99 18:10
123,40 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

47,70 -10 18:10
283,50 -10 18:10
45,36 -10 18:10
43,74 -10 18:10
12,99 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

13.711.567.177,20 18:10
10.895.811.089,25 18:10
8.802.742.609,10 18:10
8.085.116.003,38 18:10
7.196.277.142,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 5746 madde; 1 - 8 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Senden yardım talep eden ekmek isteyen mi oldu da Allah akıllar versin diyorsun..Yalanlarının,palavralarının bini bir para kalkmış bana akıl veriyorsun.. senin tuzun kuru hisse 0.70 kuruşa düştü bizim içimiz yanıyor sen dalga geçer gibi saygısızca sesli bayram ediyor buralarda maskaralıklar yapıyorsun ağzının payını vermek için çok kere yazdım ama sonra sildim ya sabır dedim..Yav sahi sen ne utanmaz,arlanmaz bir insansın..
    Son düzenleme : levoysalı horofira; 17-05-2023 saat: 19:33.

2.  Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    Senden yardım talep eden ekmek isteyen mi oldu da Allah akıllar versin diyorsun..Yalanlarının,palavralarının bini bir para kalkmış bana akıl veriyorsun.. senin tuzun kuru hisse 0.70 kuruşa düştü bizim içimiz yanıyor sen dalga geçer gibi saygısızca sesli bayram ediyor buralarda maskaralıklar yapıyorsun ağzının payını vermek için çok kere yazdım ama sonra sildim ya sabır dedim..Yav sahi sen ne utanmaz,arlanmaz bir insansın..
    herkes ektigini bicer aslı elbet birgün rüchunu bulur neylerse güzel eyler RABBİM layık olan layıgını bulur..

3.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    herkes ektigini bicer aslı elbet birgün rüchunu bulur neylerse güzel eyler RABBİM layık olan layıgını bulur..
    Bak kardeşim,seni tanımam bilmem dolaysıyla sana özel düşmanlığım,kinim,nefretim,öfkem hatta seni çekemezliğim ,ötekileştirdiğim de yoktur ama buradaki tavır,davranışların,üslubun çok yanlış yani cenaze evinde davul zurna çalıp halay çekiyorsun oldumu şimdi ? Ufak bir tartışmaya girip seni eleştirdiğim içinde üzülüyorum inan ki ama takdir edersin ki bu söz konusu İblis,ahlaksız ,soyguncu,hırsız,vurguncu ,insanları donlarına kadar soyan namus,haysiyet,şeref yoksunu patron ve onu zalimce,duyarsızca,vicdansızca,merhametsizce koruyup kollayan Firavun 2.Ramses ve baş katibi sandalet taşıyıcısı 'Ameni' öfkemi zirveye taşıyıp sinirlerimi bozmuştur..Ben uzun vadeli girdim bu ihlas holding ve iştirak hisselerine çamura,bataklığa gırtlağıma kadar saplandım çıkamıyorum ama siz günlük yada haftalık bilemedin aylık çalışıyorsunuz %10-15 çıktı sat bekle düştü al yapıyorsunuz güle oynaya para kazanıyorsunuz gözümüzde yok iş bilenin kılıç kuş*****n Allah daha çok versin birazda bize insaf edin hatta tahrik etmeyin yeter..Sağlıcakla ve mutlu kal..

4.  Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    Bak kardeşim,seni tanımam bilmem dolaysıyla sana özel düşmanlığım,kinim,nefretim,öfkem hatta seni çekemezliğim ,ötekileştirdiğim de yoktur ama buradaki tavır,davranışların,üslubun çok yanlış yani cenaze evinde davul zurna çalıp halay çekiyorsun oldumu şimdi ? Ufak bir tartışmaya girip seni eleştirdiğim içinde üzülüyorum inan ki ama takdir edersin ki bu söz konusu İblis,ahlaksız ,soyguncu,hırsız,vurguncu ,insanları donlarına kadar soyan namus,haysiyet,şeref yoksunu patron ve onu zalimce,duyarsızca,vicdansızca,merhametsizce koruyup kollayan Firavun 2.Ramses ve baş katibi sandalet taşıyıcısı 'Ameni' öfkemi zirveye taşıyıp sinirlerimi bozmuştur..Ben uzun vadeli girdim bu ihlas holding ve iştirak hisselerine çamura,bataklığa gırtlağıma kadar saplandım çıkamıyorum ama siz günlük yada haftalık bilemedin aylık çalışıyorsunuz %10-15 çıktı sat bekle düştü al yapıyorsunuz güle oynaya para kazanıyorsunuz gözümüzde yok iş bilenin kılıç kuş*****n Allah daha çok versin birazda bize insaf edin hatta tahrik etmeyin yeter..Sağlıcakla ve mutlu kal..
    anlıyorum çok üzgünüm sizin açınızdan ALLAH yar ve yardımcımız olur İNSALLAH.saygılar.

5.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    anlıyorum çok üzgünüm sizin açınızdan ALLAH yar ve yardımcımız olur İNSALLAH.saygılar.
    Anlayışla yaklaşımınız bir erdemliliktir..Teşekkür ederim..Saygı ve sevgi benden,kardeşim..Allah razı olsun.Dua ile kalın..

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •