Sayfa 647/718 İlkİlk ... 147547597637645646647648649657697 ... SonSon
Arama sonucu : 5743 madde; 5,169 - 5,176 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

1.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Eski ideniz bilirsiniz kristal kola da bu grup içindeydi ayrıldı. Ayrıldığından beri ne bedellisi oldu ne de kuruşlara geri döndü. Öncesinde devamlı pahalıya grubun birşeylerin kristal e kakalardi daha sonra ucuza alirdi. Bunlara operasyon yapılmadan olmaz. Sadece oy hakkı imtiyazi kaldırsinlar yeter. Sadece buna değil bu grup gibi başka iblislerde var.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hem borsada hemde burada çok eskiyim ama bu işin mektebini okumadığım için zaman zaman buraları ağlama duvarına çeviriyoruz maalesef . Yüklü kayıplarım olmasına rağmen bağımlılık yaptı bizde borsa işi ,hiç hissem olmasa dahi yine hafta içi seansları izliyorum desem yeridir..Zaten şirket patronları beni borsada görmeseler bir haftalık yas ilan ediyorlar özellikle de iblis Kiriakos Miçotakis..Kristal Kola mevzusu ve diğer öngörülerinde çok haklısın bende aynı düşünce ve fikirdeyim...

2. Ne yapıyor bu berduş böyle? Tayyip le yeni fotosu çıkmadı herhalde iblisin

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    Ortada bir soygun düzeni var 21 yıldır oy erdiğim partinin başı bu zalim hırsızları koruyup kollayıp sırtlarını sıvazlıyor ya çok kanıma dokunuyor bu haksızlığı bir türlü sindiremiyorum

4.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    bide oy verdin ha dünya sosyaloji tarihi bu isi çözemez ALLAH akıl fikir versin.

5.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    bide oy verdin ha dünya sosyaloji tarihi bu isi çözemez ALLAH akıl fikir versin.
    Zevzeklik yapma adam ol, gevezeliğin lüzumu yok ..

6.  Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    Zevzeklik yapma adam ol, gevezeliğin lüzumu yok ..
    ne oldu hayırdır müconun isleri hosuna gidiyor demek..o.zaman burda sızlanmayın kardesim .

7. Senden yardım talep eden ekmek isteyen mi oldu da Allah akıllar versin diyorsun..Yalanlarının,palavralarının bini bir para kalkmış bana akıl veriyorsun.. senin tuzun kuru hisse 0.70 kuruşa düştü bizim içimiz yanıyor sen dalga geçer gibi saygısızca sesli bayram ediyor buralarda maskaralıklar yapıyorsun ağzının payını vermek için çok kere yazdım ama sonra sildim ya sabır dedim..Yav sahi sen ne utanmaz,arlanmaz bir insansın..
    Son düzenleme : levoysalı horofira; 17-05-2023 saat: 19:33.

8.  Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    Senden yardım talep eden ekmek isteyen mi oldu da Allah akıllar versin diyorsun..Yalanlarının,palavralarının bini bir para kalkmış bana akıl veriyorsun.. senin tuzun kuru hisse 0.70 kuruşa düştü bizim içimiz yanıyor sen dalga geçer gibi saygısızca sesli bayram ediyor buralarda maskaralıklar yapıyorsun ağzının payını vermek için çok kere yazdım ama sonra sildim ya sabır dedim..Yav sahi sen ne utanmaz,arlanmaz bir insansın..
    herkes ektigini bicer aslı elbet birgün rüchunu bulur neylerse güzel eyler RABBİM layık olan layıgını bulur..

Sayfa 647/718 İlkİlk ... 147547597637645646647648649657697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •